2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
مرسی عزیز دلم همچنین خودت میگم اترین جون من الان چند هفته هستم؟به نظرت بتا کم نیست ؟

نه عزیزم بتات خیلی هم خوب.بنظرم دور بر 4هفته باشی البته من نمیدونم چه دوره ای از سیکلت انتقال دادی اگه بیشتر از 18روزه آخر سه هفته یا یا اول 4هفته ی 

🥲🥲🥲 دیگه حرفی برای گفتن ندارم 😂😂 بابا جان مثبتی ریلکس باش همه چی هم عالیه خیالت راحت ه ...

اره اون بیچاره میگفت میدونم مثبته من میگفتم خراب میشی حواست میاد سر جاش که آخرم اون برنده شد😅😅😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم بتات خیلی هم خوب.بنظرم دور بر 4هفته باشی البته من نمیدونم چه دوره ای از سیکلت انتقال دادی ا ...

اترین جون فرمولی که من استفاده میکنم اشتباهه؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره اون بیچاره میگفت میدونم مثبته من میگفتم خراب میشی حواست میاد سر جاش که آخرم اون برنده شد😅😅😅

من بجاش بودم کلی سر این موضوع اذیتت میکردم🤪🤪🤪

الان شوهر خودم اسایش نداره از دستم😂😎

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ندیدم عزیزم تعداد روز انتقال+سن جنین+۱۴÷۷=سن بارداری 

ممنون مهربونم خدا خیرت بده😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم ممنونم گلم خداروشکر دو روزه مرخص شدم ولی همچنان استراحت مطلقم  میدونی فاطمه از نظر ...

خداروشکر سحرجان حالتون خوبه ان شاالله به حق این روز عزیز این چندماه باقیمانده رو بدون مشکل طی میکنین و دخترای گلت رو صحیح و سلامت بغل میگیری 🤲🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان من ازمایش دادم روز 14 بتا 700 بود ممنون از دعای تک تکتون امیدوارم همه چشم انتظارا هرچه ز ...

مبارکتون باشه 🥰 خیلی خوشحال شدم ان شاالله بارداری خوب و بدون مشکلی داشته باشین 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام سوال شما رو ازشون پرسیدم این جواب رو داد👇👇 عمل نیازی نیست . با دارو میشه صفرا رو تخلیه کرد و ...

پس بنظرت برم طب سنتی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏