2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام گلم شکر خدا خوبم ن هنوز نرفتم باز لک دیدم دو روز پیش نگرانم امروز میرم دیگه دکتر اونجا سونو میک ...

ان شاءالله که چیزی نیست هماتوم باعث لک میشه .ان شاءالله که امروز خوش خبر باشی 

منم فردا دوباره نوبت سونو دارم 

دکتر گفت فقط این دوماه خودتو تقویت کن احتمال اینکه طبیعی باردار بشی هست 

گفت فک میکنم اندومترت خوب نبود 

که نتونسته نگه داره جنین رو 

ضخامت اندومتر موقع انتقال ۷ بود 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
ان شاءالله که چیزی نیست هماتوم باعث لک میشه .ان شاءالله که امروز خوش خبر باشی  منم فردا دوباره ...

دکترت کی بود ؟

احتمالا دکترمو عوض کنم برم پیش زهرا زارع ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترت کی بود ؟ احتمالا دکترمو عوض کنم برم پیش زهرا زارع ؟

عزیزم هفته ی چندی؟ منم از هفته ی ۶ لکه بینی حتی خونریزی داشتم تا هفته ی ۱۲ گاهی درگیرش بودم هماتوم داشتم اولش فقط شیاف داد دکترم بعد ۱۴ تا آمپول داد تو دو هفته زدم دیگه قطع شد نگران نباش

عزیزم هفته ی چندی؟ منم از هفته ی ۶ لکه بینی حتی خونریزی داشتم تا هفته ی ۱۲ گاهی درگیرش بودم هماتوم د ...

عزیزم منم هفته شش بودم خونریزی کردم خیییییییلی شدید 

تا اینکه فقط لخته ازم دفع می شد همراه با درد بود متاسفانه قسمتم  نبود و سقط شد 

ان شاءالله که چیزی نیست هماتوم باعث لک میشه .ان شاءالله که امروز خوش خبر باشی  منم فردا دوباره ...

ان شاالله توکل به خدا خب بعد دیدن لک حالم خیلی بد بود حالتا بارداری هم کم شد یکم نگرانم کرد 

من پیش دکتر محمدی میرم تو فرامرز از دکترای مرکز نوین خب مگه دارو نخوردی ک ضخامتت بره بالا یعنی از این بالاتر نمی‌رفت 

عزیزم هفته ی چندی؟ منم از هفته ی ۶ لکه بینی حتی خونریزی داشتم تا هفته ی ۱۲ گاهی درگیرش بودم هماتوم د ...

من با وجود دوتا آمپول و دو تا شیاف بازم لک دیدم 

دوبار لک دیدم دکتر گفت دو تا لخته دور ساک هست  ولی کوچیکه

ان شاالله توکل به خدا خب بعد دیدن لک حالم خیلی بد بود حالتا بارداری هم کم شد یکم نگرانم کرد  م ...

اره حق داری عزیزم میفهمم ولی خب اصلا نگران نباش استرس بدترین چیزه 

من احتمالا رحم اجاره بگیرم خودم دیگه واقعا جونشو ندارم 

نمیدونم ششمین یا هفتمین سقطم بود 

من با وجود دوتا آمپول و دو تا شیاف بازم لک دیدم  دوبار لک دیدم دکتر گفت دو تا لخته دور ساک هست ...

منم دوتا هماتوم بود تا هفته ۱۲ درگیر بودم همون آمپولا قطع کرد لکه بینیو شما آمپول نداده دکترتون؟

اره حق داری عزیزم میفهمم ولی خب اصلا نگران نباش استرس بدترین چیزه  من احتمالا رحم اجاره بگیرم ...

اره سقط سخته برابر با ده تا زایمان 

منم همش به این فک میکنم ک چون دوتا لخته بوده دوبار لک دیدم دفع شده ان شاالله تا امروز برم حالا شوهرمم یه جا گیر کرده خدا کنه برسه بیاد بریم

منم دوتا هماتوم بود تا هفته ۱۲ درگیر بودم همون آمپولا قطع کرد لکه بینیو شما آمپول نداده دکترتون؟

من از روز انتقال روزی دوتا میزنم روز یه شیاف داشتم ولی لک دیدم گفت هماتوم گفت دوتا شیاف بزار بازم لک دیدم

هر روز هستن ک برا راهنمایی تماس بگیرم یا فقط روزای چهارشنبه هستن؟

فکر کنم منشیشون هر روز باشن .حالا تماس بگیرین چون من تماس نگرفتم باهاشون .خودشون فقط برای چک کردن اینکه میام یا نه با من تماس گرفتن .

آزمایشم هم اینا بود 

Anti thrimbin 3,anti tpo,anty thyroglobulin tg,anti ds dna,anti cardiolipin,anti cardiolipin,anti phospholipd screen(igG/jgM),anti b2 glycoprotein,anti b2 glycoprotein 1 (igG/igM),tsh,prolactin,homocysteine,lymph gate,cd5,cd16,cd19,cd56,cd16+cd56 dual,IgA,FANA,mthfr a1298c,mthfrc677t,pai i 675 4g/5G,FACTOR V LEIDEN,PROTHROMBIN,PROTEIN C,protein s lupus,aptt la,russell,

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...