2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
ااترین جونم آره مثبت شد خدا لطفشو به منم داد خداروشکر ممنون از دعاهات دوست عزیزم 

الهی شکر عزیز دلم ♥️🤲 خیلی خوشحال شدم گفتم بهت که پایان شب سیه سپید است

انشاالله خبر دوقلوی وقلبشون بدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم سلام ممنونم بابت این چند وقت و دعاهایی که برام کردین روزای خیلی خوبی بود دو ماه حس مادر ...

الهی. بمیرم😭😭😭 قطعیه ینی؟ امکان صبر کردن نیس؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی. بمیرم😭😭😭 قطعیه ینی؟ امکان صبر کردن نیس؟ 

خدانکنه عزیزدلم

فک نمیکنم😔

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
مرکز ناباروری تابان سرچ کن نوبتش اینترنتی هست  من واسه 21- تیر نوبت گرفتم نمیخوام برم اگه میخو ...

عه ممنونم عزیزم. پس با همسرم حرف بزنم ببینم میتونه برا اون روز مرخصی بگیره.

وقتش برا ساعت چنده؟

و اینکه من برا این آپکا میخوام برم ب دکترم گفتم آز بنویسه ببرم گف ممکنه مال اینجارو قبول نکنه. اینجوریه؟ اطلاعی دارین شما؟ کاش میشد ی ویزیت اینترنتی یا تلفنی انجام میدادن بعد اگه لازم بود میومدم تهران. چون واقعا خییییییلی سخته برام.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها کسی اطلاع داره چجوری میتونم از دکتر زرنانی وقت بگیرم؟

آلا جون بصورت اینترنتی از کلینیک تابان وقت بگیر 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
شیوا جون چقدر ناراحت شدم ،منتظر خبر خوبت بودم‌ ،😭😭😭  انشالله جاش به زودی برات سبز بشه 💔

یاد روزی افتادم ک خودم رفتم سونو و با چه حالی برگشتم😭 امروز که بعد دو ماه رفتم مطب همش اون حس و حال و هوا رو داشتم و بغض داشتم ناخودآگاه🥺

مرسی الا جونم قسمت خودت الان با بی بی چک مدیکور زدم ثانیه نشد مثبت شد  

الهی هزاراااااان بار شکر😍😍😍 ان شاالله شادیت تا آخر پایدار باشه و بعد ۸-۹ ماه بغلش بگیری❤️😍

راستی با کدوم دکتر انتقال دادی تو جهاد؟

دوستای عزیزم سلام ممنونم بابت این چند وقت و دعاهایی که برام کردین روزای خیلی خوبی بود دو ماه حس مادر ...

خیلی متاسفم هیچ جمله ای تسلی بخش نیست خدا به دلت آرامش بده 😔😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کلینک تابان شهرک غرب تهران

ممنونم عزیزم. نمیدونین ویزیت اینترنتی یا تلفنی هم دارن یا نه؟

خدانکنه عزیزدلم فک نمیکنم😔

الهی خدا خودش دلتو آروم کنه.

کاش بشه ی سونو دیگه بری کاش جای امید باشه🥺

الهی هزاراااااان بار شکر😍😍😍 ان شاالله شادیت تا آخر پایدار باشه و بعد ۸-۹ ماه بغلش بگیری❤️😍 راست ...

اانشالا عزیزم گلم من با دکتر موسی پور بودم مطبش میرفتم ولی کار پانکچر و انتقال تو جهاد خودش انجام داد

آلا جون بصورت اینترنتی از کلینیک تابان وقت بگیر 

ممنونم عزیزم. خبر نداری تلفنی یا نتی ویزیت داشته باشن؟ یا آز اینجارو قبول کنن؟ خیلی سختمه ی بار برم فقط آز بنویسه و دوباره برا جواب برم