2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
اخه این دارو دوحالت داره ندیدی کسایی که پریود نمیشن پروژسترون میزنن باردار بشن؟اگ باردار باشی جا بچه ...

ببله اینو میدونم برا همین سردرگم شدم من دیروز که لک داشتم زدم آمپولشو درجا قطع کرد لکه بینی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گلم دو روز دیگس اما هیچ امیدی ندارم باورت نمیشه چقدر نا امیدم ولی کاش خدا منو شوکه کنه 😟

منم کلا ناامید شدم از دیشب فقط کارم شده گریه فقط سرمو میکنم زیر پتو گریه میکنم انگار غم دنیا رو دلمه دیشبم یه خواب دیدم فقط دلم به اون خواب روشنه حتی جرات برم سونو ندارم 

خدا کمکمون کنه ان شاالله دل هممون شاد بشه 

منم کلا ناامید شدم از دیشب فقط کارم شده گریه فقط سرمو میکنم زیر پتو گریه میکنم انگار غم دنیا رو دلمه ...

عزیرم تو که بارداری نا امیدی چرا زیاد حساس شدی یکم بیخیال باش بچه دارو برا خودش بزرگ میشه لکه بینی هم تو بارداری طبیعی انقد خودت اذیت نکن گلم

عزیرم تو که بارداری نا امیدی چرا زیاد حساس شدی یکم بیخیال باش بچه دارو برا خودش بزرگ میشه لکه بینی ه ...

نمیدونم از لک اول دیدم اینقد حالم بد نشد ولی دومی بهمم ریخته چون نزدیک پریودمم هست حال روحیم خرابه 

سلام دوستان عزیزم از باردارا یه سوال داشتم مثل همیشه ممنونم از پاسخگوییتون😍🙏🏼 شما هم اوایل باردا ...

خوبی عزیزم انشالا جنین داده بزرگ میشه سفت شده شکمت شما تو داروهات امپول پروژسترون و شیاف داشتی؟من امپول نداده بود فقط شیاف داشتم میگم لکه بینی من دوبار اومد اونم ترشح خونی بعد امپول زدم قطع شد دیگه به نظرت لانه گزینی بوده یا پریودی 

اها .خب از مرکز بپرس پیدا نمیکنی راهنماییت کنن.شما الان تو مرحله خوردن دارو برا تخمکگذادی هستین؟کاره ...

والا من هنوز به خوردن دارو نرسیدم هنوزم دارن اذیتمم میکنن دارو رو نوشته چون پیدا نمیشه برم بگردم پیدا کنم آنقدر آزمایش و کارهای مختلف برام نوشتن چند ماهه درگیرم جدیدا هم گفتم همسرمم بره مرکز ويزيت بشه چون از آخرین ویزیتش چند سال گذشته ،کلی شاکی شدم که چرا زودتر نگفتید تا تو این چندماه که من درگیر هستم اونم بره کارم جلو بیفته ،آخه دکتر آقایون هم تا یک ماه آینده وقتشون پره ،، خلاصه من هنوز دارم میرمو میام ،،، شما تو چه مرحله ای هستید ؟

اترین جان اگه یکی لکه بینی داشته باشه پروژسترون بزنه قطع میشه یا خونریزیش بیشتر میشه برا من سوال ایج ...

عزیزم افت سطح پروزسترون باعث خونریزی و بالا بددنش باعث جلوگیری از خونریزی و لک میشه. شما با تاخیر امپول زدی سطح پروژسترونت بالا رفته بعدش بعد چند روز سریع افت کرده و پریود شدی

عزیزم افت سطح پروزسترون باعث خونریزی و بالا بددنش باعث جلوگیری از خونریزی و لک میشه. شما با تاخیر ام ...

اخه واسع انتقال به من امپول نداده بودن فقط دوفاستون و شیاف داشتم همین که لک دیدم امپول زدم قطع کرد پس خون پریودی بود حدس خودمم همین بوده ممنون عزیزم