2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبین  پروانه ۲۱ باردار شد؟؟

سلام نه عزیزم 🥺

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیره عزیزم انشاالله مثبتی به امید خدا 

اترین جان اگه یکی لکه بینی داشته باشه پروژسترون بزنه قطع میشه یا خونریزیش بیشتر میشه برا من سوال ایجاد شده مثلا من ماه پیش ی هفته عقب انداختم که دکتر گفت امپول پروژسترون بزن که زدم پریود شدم خب الان که لکه بینی بود چطور مروژستروت زدم قطع شد چقد من بی سوادم😅😅

عه خداروشکر.حالا درصدش اشکال نداره مشکل نداشته باشن.امروزم خانمه میگفت جنین ها که تشکیل شد باید ببین ...

خداحفظش کنه گل دختر نازمونو، منو همسرم و مخصوصا همسرم عاشق دختریم، تا ۱۸ هفتگی هم فک میکردیم دختره و تیکر صورتی داشتم 🤭 تو ان تی بهمون گفته بودن احتمال بیشتر دختره، غربالگری ۱۸ هفته که جنسیتو بهم گفتن، هنگ کرده بودم 😅 میگفتم چجور به همسرم بگم 😆 

خداروشکر فرقی نداره، انشااله همه نی نی ها صحیح و سالم باشن، شما هم به مراد دلتون برسین، 

نه بارها شنیدم که پزشک ها میگن مشکلی برای جنین به وجود نمیاد 🙂 با خیال راحت انجام بده عزیزم، انشااله یه گل پسر ناز نصیبت بشه 😗

میشه از رژیمتون بگید که به چه صورت بود؟و چه مدت رعایت کردید؟

کلی دارو گیاهی بود داد به من شوهرمم ازمایش داد گفت خوبه چیزی لازم نیس بخوره(دکتره بیسواد).داروهارو خوردم یه مدل دارو هم داد بجوشونم بریزم تو وان بشینم توش.هر ماه رفتم سونو سایز فولیکول ببینه بعد سه ماه سایزش خوب شد امپول ازاد سازی زدم و اقدام.حتی زمان اقدامم گفت.داروهاش اسم هاشون سخت بود شاید تو تاپیک هام باش یادم نیس.

داروی تحریک تخمدان برای پانکچر

اها .خب از مرکز بپرس پیدا نمیکنی راهنماییت کنن.شما الان تو مرحله خوردن دارو برا تخمکگذادی هستین؟کارهای قبل این مرحله چیا بود بهتون گفتن انجام بدین؟

خداحفظش کنه گل دختر نازمونو، منو همسرم و مخصوصا همسرم عاشق دختریم، تا ۱۸ هفتگی هم فک میکردیم دختره و ...

ان شا الله رعنا جان براهمه دوستان دعا کن و من.ان شا الله با دل خوش و به سلامت گل پسرتو بغل کنی گلم.

اترین جان اگه یکی لکه بینی داشته باشه پروژسترون بزنه قطع میشه یا خونریزیش بیشتر میشه برا من سوال ایج ...

اخه این دارو دوحالت داره ندیدی کسایی که پریود نمیشن پروژسترون میزنن باردار بشن؟اگ باردار باشی جا بچه رو سفت میکنه اگ نباشی پریودی اتفاق میفته

عزیرم خیلی خوشحال شدم برای تصمیمت امیدوارم همه چی خوب پیش بره برات 

مرسی قشنگم برام با جوجوت دعا کن

دو روز دیگه آزمایش داری😍🤤

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️