2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047808 بازدید | 684627 پست
نمیدونم خواهری من اسپرین قطع کردم لک قطع نشد دوروز انوکسان قطع کردم اسپرینو خوردم لک قطع شد به دکتر ...

خب یعنی آسپرین و انوکسا دوتا رو قطع کنی فقط شیاف و آمپول بزاری 

منکه با دوتا شیاف و دوتا آمپول لک دیدم چی بگم 

من انوکسا رو زدم امشب  لکم زرد شده و کم دوتا هماتوم کوچیک گفت دارم احتمال میدم یکیش اون هفته د ...

عزیزم خوبیش همینه که میدونی از هماتومه.

نبض زدن که بد نیست.خونرسانی به رحم جنین داره تغذیه میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب یعنی آسپرین و انوکسا دوتا رو قطع کنی فقط شیاف و آمپول بزاری  منکه با دوتا شیاف و دوتا آمپول ...

نه عزیزم انوکسان واسپرین علیه پذرژسترونه

چون پرژسترونت زیاده یکیش قطع کن.میتونی اسپرین شروع کنی انوکسان 48ساعت قطع کنی

آما چون ترشح داره می‌ره سمت زردی همون روال برو جلو 

عزیزم خوبیش همینه که میدونی از هماتومه. نبض زدن که بد نیست.خونرسانی به رحم جنین داره تغذیه میکنه

اره دیگه اصلا منفی فک نکردم گفتم هماتوم همه چی خوبه دوتا بوده دفع شده و تمام ان شاالله فردا لک نبینم دیگه منم ازمایشم حاضر بشه میرم پیش دکتر 

میگم سینه ها شماهم شل شده بود من یکم شل شده ولی حس میکنم بهش دست بخوره ضعف میکنم فقط حساس ولی قبلا سفت بود 

نه عزیزم انوکسان واسپرین علیه پذرژسترونه چون پرژسترونت زیاده یکیش قطع کن.میتونی اسپرین شروع کنی انو ...

نمیدونستم باشه مرسی ک گفتی الان لک دیدی شما هم ؟

یه اتفاق بد دیگه هم اینکه مقعدم زخم شده میمیرم تا دفع میکنم حتی ببخشیدباد معده هم نمیتونم خارج کنم شکمم پر نفخ اصلا یه وضعیه 

اره دیگه اصلا منفی فک نکردم گفتم هماتوم همه چی خوبه دوتا بوده دفع شده و تمام ان شاالله فردا لک نبینم ...

من سینه سفت نبود دردش خیلی خیلیییییییی شدید بوده که هفته 7به بعد یروز کم ی روز زیاد تا اخر هفته هشت کم شد سر سینه یکم حساس شد الان درد داره ولی نه شدید 

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم

شروع چله از ۲۹اردیبهشت پری جان 

امشب سوره ی مریم و حدیث کساء خوندم به نیت حاجت رواییت 

انشاالله به آرزوت برسی 

الهی به زودی باردار بشی وبچه ی سالم به آغوش بگیری 

♥️😘 

1-نهال ✔️

2-طوطططیا،✔️

3-عبدالواحد✔️

4-یامنان✔️

5-ارکیدهایی✔️

✔️Zhyan-74_6

haniiijoooon_7 ✔️

8-سحر بانو✔️

9-فردایی روشن✔️

✔️alaaa-10

✔️11-helli

12-ریحانه۵۷✔️

✔️mehremah-13

✔️sarvesahi-14

✔️nooshabehjoon-15

✔️houra1400-16

✔️hasvet_17

18-گندمک11✔️

19-داداشمم ✔️

✔️bpyk-20

21-الهه-elahe✔️

✔️poweroflover-22

23-پروانه21✔️

24،-نیاز✔️

✔️rosev.10_25

✔️sarayyyyy_26

✔️happygirs_27

✔️shiva-ab_28

29-ماهورجان✔️

30-قاصدک-بیخبر✔️

31-ثمین✔️

32-میترا✔️

33-یاسمن✔️

34-پونه00✔️

✔️raaaaaz_35

36-نگاااارم✔️

37-ارام000✔️

✔️pariiiii73_38✔️

39-شطرنجی

40-مهتاب444وbahar3200

چله تکمیل شد 

ب یاری خدا بتونم تمومش کنم 🌹🌹🌹

@pariiiii73    

نمیدونستم باشه مرسی ک گفتی الان لک دیدی شما هم ؟ یه اتفاق بد دیگه هم اینکه مقعدم زخم شده میمیرم تا ...

اره گلم بازم سر کله ش نمایان شده.

شاید همرویید داری عزیزم.وگرنه یزره زخم اثر یبوست همون لحظه میسوزه بدش خوب میشی.

چیزی نفخ دار نخور زباد.من معده م ورم میکنه نفخ نیست توش انگاری 

من بار دوممه که پانکچر کردم سری پیش ۷ تا تخمک داشتم سه تاش جنین شد که انتقال دادم نگرفت،البته وقتی ا ...

انشاءلله که ایندفعه نتیجه میگیری امیدتو از دست نده و توکل کن به خدا 

استرس هم نداشته باش من اگه کسی بهم استرس وارد نکنه بیخیالترین عالمم اما گاهی وقتا به خاطره یه چیزای خیلی الکی استرسی میشدم که واقعا خیلی اذیت شدم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
دوستان دکترم قرص دوفاستون رو قطع کرد میگه دیگه هیچ اثری نداره خوردنش تو این هفته ، هفته ۲۴ هستم . شم ...

سلام عزیزم دکترت چرا بهت دوفاستون داده بود خارجی میخوردی یا ایرانی؟

من هفته پنجم خونریزی داشتم برام نوشته هر ۶ساعت دارم میخورم الان هفته هشتم هنوز دارم ادامه میدم فردا قراره برم سونو ببینم دکترم چی میگه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

دوستای عزیزم فردا قراره برم برای شنیدن صدای قلب🫀 لطفا برام دعا کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

آزمایش آپکا بود ؟  پیش متخصص ایمونولوژی باید برم ؟

دکتر زنان می‌نویسه، همون آزمایشگاه انجام میده اگه خواستی انجام بدی فقط همونجا برو، اصفهان، ابتدای خ شمس آبادی، ساختمان بزرگان، آزمایشگاه دکتر رضایی 

ولی من ماه پیش زرنانی بودم، خیلی قبول نداشت.

البته من تأثیر لنفوتراپی رو تو دوستام دیدم به دکتر زرنانی هم گفتم