2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
همون بهتر که آزمایش اول بدون تقویتی بده که بدونید مشکل داره یا نه  انشالله که مشکلی نداشته باش ...

ان شاالله.برا اونموقع اگ مشکلی باش که هیچ اگ نباشه خودشون دارو نمیدن؟ اگ مشکلی باش و دارو بدن مجدد آزمایش میگیرن؟

من اردیبهشت برای اولین بار پانکچر شدم و انتقال دادم. مثبت شدم ولی روز سونوی قلب فهمیدم سقط شده. چند ...

ای واااایی خدای من .بددترین چیز تو این راه از اول شروع کردن.مگ تعیین جنسیت نیستین؟چرا جنین ندارین؟چندتا کلا داشتین مگ .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بر زندگی زناشویی هم اثر داره؟!!چه خوبه روانشناسی.الان روخودتوونم میتونین کار کنین .مغز منم بکار بگیر ...

بله خیلی از پارتنر ها کنار نمیان و متاسفانه برای یه عده کیفیت رابطه کم میشه.

نه اونقدرا رو خودم نمی تونم کار کنم متاسفانه 🤕 بعد سقطم ۲ هفته گریه کردم اصلا نمی تونستم حرف بزنم اوایل🥺 شوک بدی بود.

همسرمم روان شناسه اون خیلی کمکم کرد.

به نظرم هز کسی با شناخت کامل روحیات و شرایط خودش می تونه بهترین تراپیست برای زندگیش باشه.

فقط باید خودتو دوست داشته باشی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم چندتا جنین داشتی و چندتا انتقال داده بودی ؟

من ۶ تا تخمک و فقط ۲ تا جنین داشتم که همونا رو هم انتقال دادم.

اگه جنین ها بیشتر بود دلم نمی سوخت .

همسرم اومد خونه نمونه داد گفت اونجا نمی تونم یه ۲۰ دقیقه شد تا اومد فکر کنم سر همین کیفیتش اومد پایین. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم اصلا گیر نده بهش اگه نوشیدنی الکلی یا سیگاری نیست مشکلی نداره گلم 

نه خداروشکر.خداکنه اترین جان.فردا میرم توکل بخدا ببینم چی پیش میاد .صبح زود باید بریم بچه هامم طبق توصیه بچه های سایت میبرم قراربود بذارم پیش خواهرم 

سلام ،خداروشکر رفتم یه ساک دیدن،نمیدونم چرا پشت تلفن اینقدر ترسوندنم،ممنون که دعام کردید،از دعای خیر شما بود ناامید نیومدم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
عه مگ سقط مشخص نیس ؟مگ با یه لک بینی سقط میش

برای من شد متاسفانه البته هماتوم هم داشتم بزرگ بود و نذاشته بود جنین رشد کنه گویا زودتر هم سفط شده بوده و من با امپول و شیاف جلوشو گرفته بودم. 

من ۶ تا تخمک و فقط ۲ تا جنین داشتم که همونا رو هم انتقال دادم. اگه جنین ها بیشتر بود دلم نمی سوخت . ...

ایندفعه دقت کن نمونه رو سر ساعت ببری یاهمونجا نمونه بدین حیف واقعا اینهمه زحمت داره.کاش جنین های بیشتری تشکیل میشد.ایندفعه رو خودت کار کن تخمکهات بیشتر بشه عزیزم.

برای من شد متاسفانه البته هماتوم هم داشتم بزرگ بود و نذاشته بود جنین رشد کنه گویا زودتر هم سفط شده ب ...

ای بابا لعنت به این هماتوم گند زده به همه چی.از کجا میاد این هماتوم؟همون خون اضافه اطراف جنین؟من دختر دومم رفتم سونو دورتادورش تو رحم پر خوون بود قلب کوچولوش میزد فداش بشم.واقعا معحزه شد برام.اخه سونو گراف میگفت نمیمونه.خواست خدا چیز دیگ ای بود