2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
با تاکسی میرفتم آخه به مردا خیلی نیازی نیست یه امضا و نمونه ازشون میخوان. فقط کلافه و خسته میشن و ...

هرچی مردا نکشی دنبالت بهتره

من برای انتقال هم نمیبردمش میرسوندم در مرکز بعدشم میومد دنبالم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم الان شما ساروگیت گرفتین؟ هزینه کل وماهیانه چقدر شد؟خودتونمعرفی کردین یا مرکز؟

عزیزم خودم ساروگیت هستم. دوستم بود که چند وقتی دنبال رحم بود یا پیدا نمیشد یا اگرم پیدا می‌شد خیلی مناسب نبودنمنم در جریان کامل بودم .بعد چند وقت با موافقت همسرم خودم بهش پیشنهاد دادم

خدای مهربون رحمتش رو شامل حالمون کرد 

خدایا شکرت
بچه ها راهنمایی چیزی هست برای روزای انتقال بهم بگید لطفا

تجربیات اینبار من.

از 20روز قبل شکم با روغن سیاه دونه چرب میکردم و در جهت عقربه ساعت ماساژ میدام هر روز روزی یکاس توت خشک با بادام زمینی میخوردم هر روز دم کرده ی رازیانه ودارچین میخورم یکماه.. صبح حدود 15تا سیادانه میریختم دهنم مزه میکردم.عسل شیره ی خرما میخوردم سه روز قبل از انتقال شیره ارده خوردم صبحانه پیاده روی کردم

صبح قبل وشب قبل و صبح انتقال پیاده روی موثر رفتم شب انتقال حلیم خوردم.روزانتقال ساعت 5صبح بلند شدم دوش گرفتم حلیم با دارچین فروان خوردم هندسفری زدم موسیقی شاد رفتم پیاده روی برگشتم دوش سبک گرفتم رحم ماساژ دادم زیر دوش... لباس پوشیدم ی بطری 500ccاب نشاسته درست کردم باخودم بردم زره زره خوردم که یهوی ادرار جمع نشه. شوهرم بیدار کردم رفتیم.رفتم رو تخت آیت الکرسی برای سلامتی امام زمان وهر جنین جدا و دعای فرج خوندم.سوره ی فتح خوندم هر روز سوره قلم.محمدو حجرات.زیارت آل یاسین وذکر یونسیه ودعای یستشیر هر روز خوندم ذکر زیاد دارم 70تاحمد روزی هزارتا صلوات.سوره مریم وچند باری حدیث کساء خوندم و نذر کردم مثبت شم چله شو بخونم و هر روز به نیت یکی ازبچه های نینی سایت.5تا6روز فقط برای سرویس ونماز بلند میشدم.بعدش درحد غذا گرم کردن وصبحانه آوردن برای خودم و شستن دوتا تیکه ظرف بلند میشدم.هر روز توسل به امام زمان داشتم.

بله عزیزم انتقال اوله کمرم خیلی درد داره میترسم پریود شده باشم

انشالا انتقال اول و اخترته و خوشحال میشی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم خودم ساروگیت هستم. دوستم بود که چند وقتی دنبال رحم بود یا پیدا نمیشد یا اگرم پیدا می‌شد خیلی م ...

عزیزم چه کار خوبی 

خودتون بچه دارین ؟

هزینه ای دریافت نمیکنید؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم چه کار خوبی  خودتون بچه دارین ؟ هزینه ای دریافت نمیکنید؟

بله یه دختر 5ساله دارم

چون باید قرداد محضری داشته باشیم یه قیمتی رو توافقی طی کردیم 

انشاءالله که امانتدار خوبی باشم و بسلامتی نی نی ناز شونو بغل بگیرن 

خدایا شکرت
بله یه دختر 5ساله دارم چون باید قرداد محضری داشته باشیم یه قیمتی رو توافقی طی کردیم  انشاءالل ...

ان شاءالله به سلامتی این۹ماه طی کنید.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد