2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیزم❤️ ان شاالله به سلامتی بغلش کنی🤗 از رو تخت خوابیدن خسته شده بودم دیروز رو زمین خوابیدم فکر ک ...

بهاره جون عزیز دلم استرست طبیعی ولی بی مورده

تقدیر و سرنوشت ادما یکسان نیست

به پهلو میخوابی درسته ؟

منم هروقت رو زمین میخوابم لگنم درد میگیره چون عادت دارم به پهلو بخوابم انگار سنگینم جاذبه زمین و سنگینیم فشار میاره به لگنم 🤷🏼‍♀️

استرس رو از خودت دور کن قشنگم

خدا حافظ شما و نینی های گلت باشه♥️😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم فولیکولام پوچ‌ میشه ،ذخیره ۰/۹  قبل پانکچر خیلی تقویتی خوردم فایده نداشت ، با همین ذخیره خ ...

می تونه برای استرس باشه؟ یا خواب ناکافی؟

شما چه جوری هستید؟ من جفتشو دارم هم خوابم کمه هم استرس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میشه راهنمایی کنید من امروز روز ده انتقالم صبح شیاف گذاشتم الان رفتم بشورم دیدم لکه اومد دستمال کشیدم خونی شد دکتر وامونده جواب نمیده کمر درد دارم یعنی پریود شدم 😢😢

عزیزم❤️ ان شاالله به سلامتی بغلش کنی🤗 از رو تخت خوابیدن خسته شده بودم دیروز رو زمین خوابیدم فکر ک ...

ادامه ی حرفم یادم رفت دوباره ریپلای میکنم😁

ولی هر وقت رو تخت میخوابم چون نرمه دیگه فشاری ب لگنم نمیاد

ولی بعد انتقال که رو تخت دراز میکشیدم بازم فشار میومد به لگنم 🤷🏼‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها میشه راهنمایی کنید من امروز روز ده انتقالم صبح شیاف گذاشتم الان رفتم بشورم دیدم لکه اومد دستم ...

عزیزم با وجود این همه پروژسترون پریودی محاله

به امید خدا لک لانه گزینی هست😍

تاریخ پریودت برای کی هست؟

استراحت باش و استرس نداشته باش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهاره جان فکر منفی ممنوع ، به خودت و دخملیا استرس نده ، نفس عمیق بکش صلوات بفرست ذکر بگو انشالله روزهای باقیمانده به خیر و خوشی میگذره و گل دخترا رو میگیری بغلت ، ماه بارداری که بالا میره به لگن و دنبالچه فشار میاد طبیعیه سعی کن رو زمین نشینی که برای بلند شدن فشار زیادی بهت نیاد 

همگی برای هپی جان ناراحتیم 😔 خدا به دلش صبر بده ولی سعی کن افکار ناراحت کننده رو‌از خودت دور کنی و با یه صلوات دلت را اروم کنی عزیزم 

نه عزیزدلم تهران نیستم، من هم دو سال شهرستان وقت گذاشتم بعد تهران انجام دادم،  واقعا مسافت و ر ...

رعناجون

بعدبارداری هم برای چکاب ماهیانه میای مام؟

زایمانتوکجامیری به سلامتی؟

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزدلم،  کاش یه مشورت برای درد داشته باشی ولی فک نکنم موضوع مهمی باشه، چون ماشااله دوقلو ...

ای جووونم مبارکه رعنا جون انشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه😍🩷

اتفاقا منو مامانم طبیعی باردار شد و موقع زایمانش ۱۳۰۰ وزنم بود😁 الان انقد گنده و هیکلی شدم کسی باورش نمیشه من همون فاطمه ام

عکسامم که نگاه میکنم خودم باورم نمیشه😌

فرزند اولم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان نمیدونید محاسبه سن بارداری در ای وی اف چه جوریه؟🥺من ۱۶ انتقال جنین پنج روزه داشتم

تعداد روز انتقال

+ تعداد روز جنین ( ۵ روزه)

+ ۱۴ 

تقسیم بر ۷ 

هفته ی شما به دست میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40