2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ادامه ی حرفم یادم رفت دوباره ریپلای میکنم😁 ولی هر وقت رو تخت میخوابم چون نرمه دیگه فشاری ب لگنم نم ...

🤣

خیلی خوبی فاطمه😅

تو اینترنت نوشته هورمونها مفاصل رو شل میکنند برای همین کمردرد بارداری شایع میشه. احتمالا بعد انتقال برای هورمونهایی که گرفتی اذیت شدی.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
 می تونه برای استرس باشه؟ یا خواب ناکافی؟ شما چه جوری هستید؟ من جفتشو دارم هم خوابم کمه هم است ...

استرس و خواب ناکافی رو‌ همیشه دارم 

درخواست دوستی دادم قبول کن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انتقالم منفی شد  باید ۱۶ خرداد پریود میشدم و همون روز آزمایش داشتم ۱۵ خرداد دارو هامو دیکه ...

فدات بشم انشالا خدا از دهنت بشنوه خبر بارداری خودتو بشنویم که خودم خیلی منتظرم 

سلام فاطمه جان آره عزیز، میدونم ولی حقیقتا تو این چند روز خیلی فشار روانی بهم وارد شد😞 هر چی هم سع ...

توکه نمیدونستی قراره اینجوری بشه 

جای خواب رو عوض کردی که روحیه بگیری🤪🙂

امروز رو تحمل کنی فردا اون درد محو میشه

درسته به همه وارد شد به شماها بیشتر 

انشالله تمام مادر ها بسلامت فارغ بشن🧿🤍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببله صورتم پر جوشه البته قبل انتقالم اینطور بودم انشالا که لک لانه گزینی ببخشید اگه لکه لانه گزینی ب ...

من تا لک دیدم پسفرداش آزمایش دادم ۳۸۹ بود که روز ۱۲ انتقالم میشد یعنی فکر میکنم همون روز هم میرفتم بتا نشون میداد

قزبونت برم انشالا خودمو نمیخوام امیدوار کنم ولی انشالا که بشه خدادهممونو رو سفید کنه 

😌😌😌

اولین نفری که بهت گفت مثبتی منم 

پس وقتی آزمایش دادی زود بیای بهم خبر بدیا منو منتظر نزار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

توکه نمیدونستی قراره اینجوری بشه  جای خواب رو عوض کردی که روحیه بگیری🤪🙂 امروز رو تحمل کنی ف ...

وااای اگه بدونی گاهی چقدر رو زمین خوابیدن رو دوست دارم، خصوصا وقتی جای سفت رو به آسمون میخوابی و کمرت شروع میکنه ترق ترق صدا دادن🤗

ولی اینبار درس عبرت شد برام😅

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
🤣 خیلی خوبی فاطمه😅 تو اینترنت نوشته هورمونها مفاصل رو شل میکنند برای همین کمردرد بارداری شایع می ...

🤪😘😘

من اطلاعات ندارم ولی تجربه دارم😌😂

خب خدارو شکر که خودت از همه چیز خبر داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات بشم انشالا خدا از دهنت بشنوه خبر بارداری خودتو بشنویم که خودم خیلی منتظرم 

😘😘😘

به همین زودیا یه خبر توپ میدم:)

فعلا دارم تحقیق میکنم ببینم از پسش بر میام یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استرس و خواب ناکافی رو‌ همیشه دارم  درخواست دوستی دادم قبول کن

رز جان خوبی ، چه کردی عزیزم سیکل جدید شروع نکردی؟ بی خوابی و استرس دو فاکتور مخرب تخمدانن که اکثرا درگیرش هستیم 

😘😘😘 به همین زودیا یه خبر توپ میدم:) فعلا دارم تحقیق میکنم ببینم از پسش بر میام یا نه

عزیزم انشالله ببینم شما هم اینجا اعلام کردید که باردارید من هم خیلی منتظر اون روز هستم و دعا میکنم به همین زودی ها باشه 

وااای اگه بدونی گاهی چقدر رو زمین خوابیدن رو دوست دارم، خصوصا وقتی جای سفت رو به آسمون میخوابی و کمر ...

😁😁

من اصلا دوست ندارم چون بدن درد میشم

ترجیح میدم رو تختم بخوابم

دیگه چیزی نمونده قشنگم بعد فارغ شدنت هر چقدر دلت میخواد رو زمین بخواب 🤪

تازه همسری هم به نفس راحت میکشه😈

1
5
10
15
20
25
30
35
40