2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم با وجود این همه پروژسترون پریودی محاله به امید خدا لک لانه گزینی هست😍 تاریخ پریودت برای کی ...

من امپول پروژسترون ندارم فقط شیاف دارم با دوفاستون کمرم خیلی درد داره الان ی دونه شیاف گذاشتم خدا رحم کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه کمرم درد داره عین زمان پریود از بی بی چک میترسم  به نظرت الان شیاف بزارم بهتره

از شیاف باید ۸ ساعت بگذره اونجوری که من شنیدم

باز دوستان بیاد راهنمایی میکنن گلم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم با وجود این همه پروژسترون پریودی محاله به امید خدا لک لانه گزینی هست😍 تاریخ پریودت برای کی ...

والا 9 خرداد پرد شدم همیشه عقب میوفته همون 9 تیر اینا وقتشه 7  تیر ازمایش دارم خدا کنه لک لانه گزینی باشه 

من امپول پروژسترون ندارم فقط شیاف دارم با دوفاستون کمرم خیلی درد داره الان ی دونه شیاف گذاشتم خدا رح ...

دوفاستون هم یه نوع پروژسترون هست گلم 

اصلا استرس نداشته باش بخاطر پریودی نیست لکت

انشالله مثبتی جانِ دلم

بیشتر علایمت به مثبتی میخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بهاره جون عزیز دلم استرست طبیعی ولی بی مورده تقدیر و سرنوشت ادما یکسان نیست به پهلو میخوابی درسته ...

سلام فاطمه جان

آره عزیز، میدونم ولی حقیقتا تو این چند روز خیلی فشار روانی بهم وارد شد😞 هر چی هم سعی کردم پیگیر نباشم نشد.

خدا بزرگه، ان شاالله که چیزی نمیشه.

منم چون همش به پهلو ام فشار به لگنم زیاده، شبای قبل که رو تخت بودم درد دنبالچه رو حس میکردم ولی خییییلی کم، انا دیروز بیخود زمین خوابیدم خودمو داغون کردم. فکر نمیکردم اینجوری بشه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دوفاستون هم یه نوع پروژسترون هست گلم  اصلا استرس نداشته باش بخاطر پریودی نیست لکت انشالله مثب ...

قزبونت برم انشالا خودمو نمیخوام امیدوار کنم ولی انشالا که بشه خدادهممونو رو سفید کنه 

والا 9 خرداد پرد شدم همیشه عقب میوفته همون 9 تیر اینا وقتشه 7  تیر ازمایش دارم خدا کنه لک لانه ...

اووووووو چخبره از الان میگی پریود!!!!

امروز تازه سوم تیر هست

تا ۹ تیر هفت روز مونده 

بخاطر دارو ها پریود نمیشی عزیز دلم 

استرس نداشته باش خوب نیست واسه نینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه کمرم درد داره عین زمان پریود از بی بی چک میترسم  به نظرت الان شیاف بزارم بهتره

عزیزم با وجود دوفاستون و شیاف فکر نمیکنم خون پریود باشه

من اون تایم که لک دیدم خیلی تحقیق کردم

در دو حالت لک بینی ایجاد میشه یا حساسیت به شیاف پروژسترون و یا لک لانه گزینی 

کا انشالله به احتمال خیلی زیاد برای شما تو روز دهم لانه گزینی هست به خودتون انرژی منفی وارد نکنید

من هم قبل از آزمایش خیلی حالت های پریود رو داشتم حتی جوش قبل پریود هم زدم که گفتم دیگه قطعا نیست

بهاره جان فکر منفی ممنوع ، به خودت و دخملیا استرس نده ، نفس عمیق بکش صلوات بفرست ذکر بگو انشالله روز ...

ممنون مهر ماه عزیز. چشم، حتما سعی می کنم ذهنم رو دور کنم.

خیلی التماس دعا دارم.❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
والا 9 خرداد پرد شدم همیشه عقب میوفته همون 9 تیر اینا وقتشه 7  تیر ازمایش دارم خدا کنه لک لانه ...

من انتقالم منفی شد 

باید ۱۶ خرداد پریود میشدم و همون روز آزمایش داشتم

۱۵ خرداد دارو هامو دیکه استفاده نکردم و ۱۹ خرداد پریود شدم

منظورم همون روز هم ادم پریود نمیشه چون باید اثر دارو بره

انشالله مثبتی این خط _ این نشون ✓

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم با وجود دوفاستون و شیاف فکر نمیکنم خون پریود باشه من اون تایم که لک دیدم خیلی تحقیق کردم در ...

ببله صورتم پر جوشه البته قبل انتقالم اینطور بودم انشالا که لک لانه گزینی ببخشید اگه لکه لانه گزینی باسه یعنی جنین الان لانه گزینی کرده؟