2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
بیا من و تو یه کار کنیم. به اندازه کافی تلاش کردیم از خود گذشتگی کردیم. به اندازه کافی گریه کردیم به ...

ان شاالله این دفعه صلاح خدا با خواسته دلامون یکی باشه 

باشه سپردم به خدا 

خودش داده خودشم نگهدارشون باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشاالله که این دورلن مصل چشم برهم زدن میگذره و اون طفل معصوم میاد بغلت حالا انقدر باید براش ...

مرسی عزیزم ان شاالله برا همه به خیر و خوشی بگذره این دوران و آخر همه سختی ها با بغل کردن بچه هامون شیرین بشه برامون 

الهی آمین🤲

خانما توی یه جمعی بودم داشتن میگفتن فلانی بچشو کاشته واز اینجور حرفا مث حالتی که مسخره میکنن یجوری شدم اخه چرا غیرعادیه براخیلی ها.من هی تصمیمو میگیرم برم دنبالش باز دودل میشم یوقت بفهمن یه چیزی بگن دلم بشکنه .برا کسایی که چاره ای جز ای وی اف ندارن اشکالی نداره ولی برامن اگ بفهمن چی میشه یعنی؟؟ از اونموقع تو فکرم .الانم که این دوتا دوستمون اینجوری شدن کلا تو دلم خالی شده

خانما توی یه جمعی بودم داشتن میگفتن فلانی بچشو کاشته واز اینجور حرفا مث حالتی که مسخره میکنن یجوری ش ...

چه لزومی داره بقیه بفهمن؟ از کجا؟ حتی اگه یه درصدم امکان داره مثلا مادرت به کسی بگه نذار خودشم بفهمه.

همون آدما ممکنه بعدها بچه نداشتنو بیشتر ضعفت بدونن و تیکه بندازن... تو تلاشت رو بکن.

منم مثل خودتم از صبح چندبار اومدم تاپیک تا از این دوستامون خبر خوبی بشنوم خیلی پکر شدم خدا کمکشون کنه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

معلومه که مریض میشی ایمنی پایین بوده با این قرص پایین تر هم اومده به نظرم پیش هرکی رفتی بگو این مو ...

نمیدونم چقدره ولی ویتامین د۳ ۱۰۰۰ میخوردم عر روز

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من همیشه کوه امید بودم 🥺 الان برای اتفاقی که برای هپی افتاده خیلی خیلی ناراحتم

انگار بچه ی خودمو از دست دادم 😭

یعنی چی اخه 

دلم گرفت از خدا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت تو حالت خوبه  حالت خاصی نداری

خدارو شکر خوبم 

کمردرد هستم گاهی هم دل درد 

ولی خب هیوسین میخورم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
چه لزومی داره بقیه بفهمن؟ از کجا؟ حتی اگه یه درصدم امکان داره مثلا مادرت به کسی بگه نذار خودشم بفهمه ...

والا شانس ندادم‌ممکنه یه اشنا منو تو مرکز ببینه.به کسی نمیگم فقط یه خواهدمو میخام درجریان بذارم میترسم این وسطها حالم بد بشه یا هایپر بشم کمکم کنه یا گاهی بچه هارو بذارم پیشش .آخ نگوووو که از این تیکه ها دلم خوون

خانما توی یه جمعی بودم داشتن میگفتن فلانی بچشو کاشته واز اینجور حرفا مث حالتی که مسخره میکنن یجوری ش ...

آیداجااااان

خواهری

قشنگم

یکی اینکه دوتادوستمون هنوز چیزی نشدن واگرم اتفاقی بیفته خداشون بزرگه وبزرگی میکنه وازمادربراشون مهربون تره

دوما مگه کسی که طبیعی باردارمیشه سقط نداره،دورازجون مرده زایی نداره،نقص نوازادنداره

همش دست خداست

آدمابایدازترس شکست تومسابقه اصلا مسابقه ندن؟

ماها اگه هدف داریم بایدبرای رسیدن بهش تلاش کنیم واین بین هم ازخداکمک بگیریم وبه خودش واگذارکنیم وازش مددبخوایم

امانبایددست روی دست بزاریم

بعدچرابایدبقیه بدونن کاشته

همسایه مارحم اجاره ای گرفت همه روخبرکرددنیااومدنی همه میگفتن کی رحمش بوده وچی بوده

درسته برای مادرشدن راه ماسخت تره امابایدسیاستمون بیشترباشه

من خودم مرکزمیرم لباس تیره میپوشم ماسک میزنم

چون کسی نشناسه نه برای اینکه بچه دارشدم بگن کاشته برای اینکه اگرخدای نکرده نشد مجبورنشم هی توضیح بدم

اینطوری آرامش دارم

من دیروزبرای انتقال رفته بودم به دخترم گفتم میرم بانک دنبال وام😎

اومدم خونه روال عادی

چندبارپرسیده کجامیری

یه بارگفتم دکترتیرویید

یه باردکترکلیه

یه بارکاراداریو....

الانم دخترم عین خیالش نیست چون اصلاااا خبرنداره من دنبال بچه ام شاید اگرمیدونست ازنظرروانی اذیت میشد

حالا درموردکاشت همه فرهنگشوندارن ممکنه به بچه اینده بگن توکاشتی،بچه توبچگی که نمیتونه ایناروهضم کنه ممکنه اذیت بشه پس بهتره بجزهمسرت هیشکی ندونه

مامان من میادخونمون غرمیزنه موندی فکرکاربچه نمیاری🤔

میگم همسرم راضی نیست

چون میدونم مادرم اولین نفربه خواهرم میگه اونم ازسردلسوزی یانصیحت

مثلا وقتی خواهرم ازدست بچه هاش واذیت هاشون شاکی بشه مثلا بگه قدربچه هاتوبدون ببین خواهرت ۱۰۰میلیون خرج کرده امابچه دارنشده ۳سال میره دکتر🤣🤣🤣🤣

پس راحت به کسی نگفتم 

خدا،دکترم وهمسرم وخودم میدونیم

اگرشدمیگم طبیعیه وتا۴ماه اصلانمیگم تاجاش محکم شه

اگرم خدانخواست که نیازنیست به کسی جواب بدم

موافقا دستابالا😁😁😁😁🤚

خدایابه امیدخودت🌺
آیداجااااان خواهری قشنگم یکی اینکه دوتادوستمون هنوز چیزی نشدن واگرم اتفاقی بیفته خداشون بزرگه وبز ...

عزیززززم چه خوب مینویسی خواهر و چه خوب راهنمایی میکنی ممنون عزیزم واقعا تو دلم خالی شد یه روز انقد انرژی دارم میگم باید برم دنبالش یه روزم که حال روخیم خوب نیس مدام فکرهای منفی میاد سراغم. امروز.یه دختر دارین؟چندسالشه؟شما دوباره باید برین دنبال کارهای تخمک کشی و از اول شروع کنین؟من فک نکنم یه مرتبه بیشتر برم دنبالش به شوهرمم گفتم این راهو میرم بعدا حسرت نخورم که کاش میرفتم دنبال ای وی اف.