2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
😁😁😁 دیشب یهو حالم بد شد از دیشب کمردرد دل درد دارم قرص ب۶ خوردم حالت تهوع بهتره ولی معدم داغونه ...

من که عادت کردم بهشون. معده سوزش. غذا هیچ نمیخورم از همه بدم میاد. حالت تهوع همیشه دارم. گرفتگی زیر شکم دارم. دل دردهای پریودی هست اما کمتر شدن. چه به عرضت برسونم 

ولی خب دیگه استرس نمیگیرم ازشون 

ساراجان صحبتت خیلی درسته. من از دیروز به قول معروف مثل مرغ پر کنده شدم. از استرس و بی قراری مدام حال ...

تورا خدا تو دیگه مواظب خودت باش عزیزم

منم صبح حالم بد بود استفراغ کردم از حالت تعوع نتونستم چیزی بخورم ی لیمو خوردم معده درد گرفتم

واقعا نمیشه بی تفاوت بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفات بند به بندش قبول دارم 😘 امیدوارم سارا جان با خبر خوب بیاد  هپی برای بچه ش دیگه نمیشه ک ...

وای راست میگی

آخه چرا اینجوری شد؟ 

منکه از دیروز مدام دارم واسشون صلوات میفرستم خدا به دلش آرامش بده خیلی سخته خیلی

خدایا شکرت
 من که عادت کردم بهشون. معده سوزش. غذا هیچ نمیخورم از همه بدم میاد. حالت تهوع همیشه دارم. گرفتگ ...

من از اینکه اینجوری ام ناراحت نیستم 

فقط یهویی فکرا مسخره میاد تو ذهنم ک نکنه اتفاقی افتاده باز خودمو آروم میکنم باید برا خودم سرگرمی جور کنم ک بهش فک نکنم تا برم سونو بعدی رو انجام بدم خاطرم جمع بشه 

منم دارم میرم پانکچر سوم.این دفعه جنینات انگار بیشتر شدن؟میشه بگی چه کار کردی؟

عزیزم هیچ کار خاصی نکردم فقط دوماه قبلش تقویتی خوردیم و پیاده روی داشتم داروی خارجیم با اینکه گرون تر بود گرفتم دیگه نمیدونم از داروها بود یا نه

من از اینکه اینجوری ام ناراحت نیستم  فقط یهویی فکرا مسخره میاد تو ذهنم ک نکنه اتفاقی افتاده با ...

اصلا اینجوری نیست تو فکر میکنی حالا خدای نکرده مرده و خبر نداری حتما این داروها باعث شدن ک خونریزی نشده هنوز. در حالی ک اون داره رشد میکنه و تو حال خودشه🤣

من از اینکه اینجوری ام ناراحت نیستم  فقط یهویی فکرا مسخره میاد تو ذهنم ک نکنه اتفاقی افتاده با ...

من لخته دادم بیرون. خون قرمز شفاف. از لخته های پریودی. گفتم صد درصد مرده من برم سونو میگه هیچی ازش نمونده. رفتم سونو گفت دو تا هستن دوتا هم قلب دارن. باور میکنی 

حرفات بند به بندش قبول دارم 😘 امیدوارم سارا جان با خبر خوب بیاد  هپی برای بچه ش دیگه نمیشه ک ...

😭😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای راست میگی آخه چرا اینجوری شد؟  منکه از دیروز مدام دارم واسشون صلوات میفرستم خدا به دلش آر ...

نمیدونم عزیزم صلاح تقدیرش نبوده این بچه وگرنه طول سرویکس هم یهوی بیاد پایین اول انقباض شروع میشه نه خونریزی مطمئنم خدا بهترینا براش در نظر گرفته 

اصلا اینجوری نیست تو فکر میکنی حالا خدای نکرده مرده و خبر نداری حتما این داروها باعث شدن ک خونریزی ن ...

ان شاالله ک در حال رشد و تو حال خودشه 

خدا خودش داده خودشم نگه داره واسم 🤲

به هرکس داده براش نگه داره 🤲

دیگه مثبت مثبت فک میکنم🤗

من لخته دادم بیرون. خون قرمز شفاف. از لخته های پریودی. گفتم صد درصد مرده من برم سونو میگه هیچی ازش ن ...

الهی شکر خدا برات حفظ کنه 

منم روزی ک لک دیدم دلم خیلی لرزید بعد رفتم سونو گفت همه چی خوبه گریه میکردم 

چون از لک دیدن خاطره خوبی نداشتم 

این هماتوم هم ان شاالله جذب شده باشه  

توکل به خدا 🤲

ان شاالله ک در حال رشد و تو حال خودشه  خدا خودش داده خودشم نگه داره واسم 🤲 به هرکس داده براش ...

بیا من و تو یه کار کنیم. به اندازه کافی تلاش کردیم از خود گذشتگی کردیم. به اندازه کافی گریه کردیم به اندازه کافی استرس کشیدیم دیگه واقعا بسمونه. خدا بهمون این نعمت داده از حسش لذت ببریم. اگه خدا بخواد نگه میداره برامون. اگه هم برامون نخواد تا لحظه اخر میگیره ازمون. پس ما توکل میکنیم به خدا میسپاریم به خدا خدایا هر آنچه صلاح و مصلحتمون برامون رقم بزن.نگهش داشتی داشتی. اگه هم گرفتیش راضیم به رضای خدا و تمام 

مرسی عزیزم آبجی خودمم سر دخترش تا سه ماه همینجوری بود ولی خب من دل درد میشم و کمردرد اینقد ک زور میا ...

عزیزم

انشاالله که این دورلن مصل چشم برهم زدن میگذره و اون طفل معصوم میاد بغلت

حالا انقدر باید براش استرس بکشی که یه روزی به اینا میخندی

چرا شیر نمیخوره چرا بی قراره چرا معدش کم کار کرد وای بادگلو نزد وبگیر برو تا آخر

این نگرانی سنجاق شده به ما مادرها و ولمون هم نمیکنه