2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
😁 من خودم سالمم مثلا همسرم فقط حرکتش و مورفو کمه ولی ۳ تا انتقال منفی داشتم حکمت خدا قشنگه صبر د ...

هنوز باردار نشدى گلم؟

من نا اميديم از اين بود كه فكر نيكردم چون انتقال اولم منفى شده پس واسه بعديا شانسم كمتره

شما گفتى خيليا انتقال اول مثبت نشدن بعدش شدن اميدوار شدم

البته ان شاءالله همه با همون انتقال اول باردار بشن

ممنون از تو عزيزم شما مثبت بودى؟ خوشحالم كن

با دعای خیر شما،لطف ائمه و حضرت زهرا مثبت شدم قربونت برم،ایشالا روزی خودت دوست مهربونم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه آرزویه قشنگی چقد به دلم نشست خاهر انشالا که به حقیقت بپیونده  اشکام سرازیر شد اینروزا چ ...

نیاز جون این راه فقط و فقط استمراره، 

وقتی ۵ امین باار منفی شدم، خیلی افسرده شده بودیم و از شهریور ۱۴۰۰ تا فروردین ۱۴۰۱ دیگه جرات نمیکردم اسمشو بیارم، ما متاسفانه خودمون خیلی جلوگیری کرده بودیم، یعنی دیگه به تمام معنا شورشو درآورده بودیم 😅 و وقتی تو این مسیر قرار گرفتیم خیلی برامون سخت بود که این فرصت هارو خودمون به راحتی از دست داده بودیم، از طریق یکی از دوستان خیلی عزیز که توی همین نی نی سایت باهاش آشنا شدم ولی از خواهر بهم نزدیکتره، با کلینیک مام آشنا شدم و خداروشکر نتیجه گرفتیم،

میخوام با همه دوستان منتظرم بگم که اصلا ناامید نشین و فقط فقط ادامه بدین 🙂 حتما به زودی نتیجه میگیرین، 

به دکتر زنانم که برای مراقبت بارداری پیشش میرم، می گفتم من ۵ بار با یه دکتر منفی شدم ولی با یه دکتر بار اول نتیجه گرفتم، می گفت تو پزشکی ما بهش میگیم : "دستو عوض کن" و این برام جالب بود، 

حتما اگه تو یه مرکز چند بار انجام میدین و نمیشه ، حتما مرکز و دکتر و عوض کنین، 

ان شاءالله که میمونه

من امید به خدا را همیشه در کُنجِ قلبم دارم

چون به چشم دیده ام

معجزه های لحظه ی آخرش را

راه های نجات پنهانی اش را

دیده ام به مو رسیدن و پاره نشدن هایش را

دیده ام اگر بخواهد ، میان سیاهی نور میبارد

من خدا را میانِ تمام ِ غصه هایم

آنجا که اندوه ِ جهان نفسم را بند اورده بود

دیده ام و خوب میدانم خدایِ من

تنها کسی است که هیچوقت ناامیدم نمیکند

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خداروشکر یه چند وقتیه کمتر شده فقط بعضی روزا شدتش زیاد الان دارم غذاهامو سرد میخورم اگه بو غذا تو خ ...

اینا همش طبیعی عزیزم

سعی کن ۴مغز بخوری هم برای خودت ونی نی خوبه هم معده ت خالی نیست 

هنوز باردار نشدى گلم؟ من نا اميديم از اين بود كه فكر نيكردم چون انتقال اولم منفى شده پس واسه بعديا ...

نه عزیز دلم باردار نشدم

می‌دونی بنظرم تمام این دکترا ، دارو ها ، عمل ها 

همه و همه الکی هستن 

فقط فقط باید اون بالایی بخواد

خدا خیلی مهربونه ، مهربون تر از مادر

خدا کسیه که ما بنده ها قادر به درک کردنش نیستیم 

به مصلحت خدا اعتماد کن 

چون کسیه که حاضر نیست خار تو پای بنده هاش بره

حتما پشت این منفی شدن ها ، به در بسته خوردن ها یه حکمت قشنگی هست

فقط دلتو باید بسپاری به خودش تا ارومت کنه

من انقد تو همین نینی سایت معجزه دیدم

انقد بودن کسایی که حتی دکتر ها هم قطع امید کردن بهشون

گفتن ای وی افم هم جوابگو نیست 

ولی طبیعی باردار شدن!!!

می‌دونی این یعنی چی؟ بزرگترین معجزه جهان هستی

نزار شیطون موفق بشه به قلبت لونه کنه

انشالله خیلی زود یکی از این معجزه های خدا نصیبت بشه قشنگ من

الهی گریه ی شوق بریزی

به حکمت خدا اعتقاد کن

خدا همیشه هست😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اخه من تعریف انصاری پور رو خیلی شنیده بودم  کلی طول کشید تا همسرم راضی شد برم پیشش ولی دو انت ...

خودتون چیزی ازش نخواستید؟ مثلا بگید اینکارو و اونکارو انجام بده؟

مثلا من به محمدزاده گفتم حس میکنم ایمنی بدنم بالا بوده چون زیاد تقویت کردم.متو فرستاد سریع پیش ایمونولوژی.

یا اندفعه می خوام چندتا روش دیگه رو باهاش چک کنم مثل prp ببینم انجام میده. که فکر کنم اگر برام ضرر نداشته باشه انجام میده 

اخه من تعریف انصاری پور رو خیلی شنیده بودم  کلی طول کشید تا همسرم راضی شد برم پیشش ولی دو انت ...

وقتی ازش علت خواستم

گفت بار اول خیلی کم پیش میاد مثبت بشه

ولی همیکنه مثبت شدی و سقط شده خیلی خوبه 

هنوز باردار نشدى گلم؟ من نا اميديم از اين بود كه فكر نيكردم چون انتقال اولم منفى شده پس واسه بعديا ...

اینجوری میگم فکر نکنی نفسم از جای گرم بلند میشه

درد منم مثل شماست 💔

مثل تمام خانمهایی که تو این مسیر خسته کننده هستن...

اتفاقا امشبم دلم خیلی گرفته :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودتون چیزی ازش نخواستید؟ مثلا بگید اینکارو و اونکارو انجام بده؟ مثلا من به محمدزاده گفتم حس میکنم ...

چرا اینبار بهش گفتم پی ار پی کنه و چسب جنین بزنه

انجام دادم قرص ایمنی هم خوردم

ولی خب خدا نخواست :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40