2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
ممنونم که گفتی عزیزم از این کمدبندهای ساده میبندی شما ؟ 

بله، ازینا که چسبیه. زیر شکمم رو محکم میگیره و شکمم قشنگ بالا می مونه. وقتی نمیبندم حس میکنم فشار بچه ها به سمت پایین زیاد میشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام من دفعه دومه که میخام تخمک کشی کنم چون کیست آندومتریوز توی تخمدان چپم دارم دفعه اول که تخمک کشی کردم 2 تا جنین واسم تشکیل شد که دکترم گفت جنینات کمه و دوباره رفتم تو سیکل تخمک کشی امروز 15 سیکلم هست و این دفعه تخمکام زیاد رشد نکردن و سایز فولیکولم 14 هست دکتر گفته فردا صبح برم آزمایش استرادیول سرم و Lh و پروژسترون بدم کسی میدونه چرا باید قبل تخمک کشی این آزمایشا رو بدم؟؟

در ضمن ضخامت آندومترم روز 15 سیکلم 14 بود   

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤲🤲🤲🤲🤲🤲 نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم شروع چله از ۲۹اردیبهشت میترا جان امشب سوره ...

الهی قربونت برم مرسی قشنگم انشالله خدا جوجو هاتو حفظ کنه واست 🧿🫶

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

محمد زاده  بسیار خوش برخورد و مهربان و صبور.دونه دونه سوال ها رو جواب میده  آرامشش و رفت ...

روند درمانش چطوریه عزیزم؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم هر چی بهش اهمیت بدی بدتره فکرتو مشغول کن به چیز دیگه    ایشاله زوده زود خوب میشه نگ ...

سلام عزیز دلم ببخشید همه تون نگران کردم😘 الهی شکر دردم اروم گرفته بزره حس منقبض بودن سمت نینی میکنم که احتمال ساک خودشو به سمت مرکز رحم میکشه انشاالله که اینطور باشه 

خونریزی خودمو که برات تعریف کردم پس نگران نباش چیزی نمیشه عزیزم

فدات بشم خواهری ببخشید بخدا شما ها رو نگران کردم

نمیدونم چرا از درد پریود وحشت دارم.الان آرومتر شده

سحر من میترسم برم سونو وکرنه اینجا سونو به درخواست بیمار انجام میدن عزیزم 

اره طبیعیه ولی من از صبح حالت تهوع دارم با معده درد شدید قرص خوردم خوب نشد الآنم ادرارم نمیاد 

عزیزم معده با تهوع منم تو هفته ی تو شدید داشتم که هم روزی دوتا فاموتیدین یکی دیمترون میخوردم.. انشاالله طوری نیست 

بهاره خوشگلم ♥️ نمیدونم چرا وحشت دارم خواهری 😘 یعنی شما هم درد داشتین ؟من الان ۸فته۴روزم

آره عزیزم. اوایل انواع درد و الان انواع دردهای دگر🤣

ببین من اون اوایل یه شب درد شکمم جوری بود که گفتم قطعا دارم سقط میکنم. نفسم بالا نمیومد.

تنها کاری که کردم این بود که گفتم ان شاالله که چیزی نیست و با همون درد وحشتناک گرفتم خوابیدم. صبح پاشدم بهتر شده بود🤣🥴

بهاره جون تیکرت چند هفته گذاشتی عزیزم ؟ اگه چهل هفته ای که خدا رو شکر چیزی نمونده 😍

۳۸ هفته گذاشتم چون سزارینم. الان تو هفته ۲۷ ام.

ان شاالله این ۱۱ هفته هم به خیریت بگذره🥴

آره عزیزم. اوایل انواع درد و الان انواع دردهای دگر🤣 ببین من اون اوایل یه شب درد شکمم جوری بود که گ ...

عزیزم من امشب واقعاً وحشت ناک بود.قبلانم گرفته ولی چون لک نداشتم بهم نریختم

الهی شکر که اون روزا گذشت♥️.انشاالله برای ماهم بگذره تبدیل به خاطره بشه 🤲🤲