2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ممنم همینارو دارم با دوفاستون چرا به من این دارو اضافه داده نفهمیدم البته من شیاف پروژسترون دارم آمپ ...

منم قرص دوفاستون داده بهم ، گفتن جایگزین امپول هست ، اینم پروژسترون دیگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهرا من هفته آینده انتقال دارم لطفا هر کی تاپیکمو میبینه اگه تجربه ای توصیه ای چیزی دارین بهم‌بگین ممنون میشم اجرتون با امام حسین♥️

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
عزیزم منفی بودی؟ متاسفم 🥺 اسم جفتشو شنیدم نمیدونم کدوم بهتره از طرفی سعید میگه دیگه پولم رو حروم ...

بله عزیزم هیچ وقت به نظرم بیبی اشتباه نمیکنه والله به نظرم شانسیه دکترا همه وسیلن انصاری پور همه تعریفشو میکردن اخرش چی شد والله منم فعلا پول باید جور کنم اگه بشه باز میرم جورم نشه تا بعد عید نمیتونم چون کار شوهرم میخوابه پاییزو زمستون به امید خدا دوتامون جنینای اخرمونه و اخرین شانسمونه خدا بهمون رحم کنه

سلام عزیز  نه، همچنان روحی داغونم. جدیدا هم تو خونه سوسک میاد منم از سوسک خییییلی میترسم نمید ...

حشره کش کامن تا حالا استفاده کردین؟ خوب جلو حشراتو میگیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱