2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان مهربون، امیدوارم که حال همتون خوب باشه. نی نی سایتم برای مدت طولانی باز نمیشد. هر روز چک میکردم ولی سایت برام بالا نمی آمد، تا اینکه بلاخره امروز باز شد. اونقدر پیام هست  (بالای دو هزارتا پیام) که نمیشه همه رو خوند. امیدوارم حال همگی خوب باشه.

بهارک، شادی، سحر و بقیه دوستان که ماههای آخر بارداری بودید حالتون خوبه؟ در چه مرحله ایی هستید

دکتر فقط میخواسته ببینه توی لوله ها نباشه که خداروشکر نبوده

نه هیچی ندید نه تو لوله نه تو رحم گفت چیزی نیس چی بگم خدا بخیر بگذرونه دیگه بیخیالم دلخوشم نیستم فقط صبر میکنم گذرزمان همه چیو روشن کنه راضیم به رضای بزرگیش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم برگشتم از سونو وقتی گفتم برا چی اومدم سن بارداری رو از روز انتقال حساب کرد نه از رو پریودی برا ...

اونا الان خیلی کوچولو هستن

بلاتکلیفی خیلی خیلی بده.با تمام وجودم درکت میکنم

فقط آرامش آرامش آرامش

اونا الان خیلی کوچولو هستن بلاتکلیفی خیلی خیلی بده.با تمام وجودم درکت میکنم فقط آرامش آرامش آرامش

😢😢🙏🙏

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستان مهربون، امیدوارم که حال همتون خوب باشه. نی نی سایتم برای مدت طولانی باز نمیشد. هر روز چک ...

سلام باران‌ جان خوبی عزیزم ؟ دخترنازت خوبه؟ تپل مپل شده؟ من که سرکلاژ کردم و استراحتم 

از خودت بگو دلمون برات تنگ شده بود😍😍😍😍

عزیزم از دکترت راضی هستی؟ من با انصاریپور هستم اخلاق شه بخش چطوریه؟ انصاری پور خیلی سرده 🥲

دکتر شه بخش اخلاقش عالیه 

واقعا با حوصله و مهربون

روز انتقال بالای ۱۰ تا انتقال داشت 

دونه دونه با مهربونی برای همه انجام داد 

برای همه انرژی مثبت میفرستاد 

فقط میگفت مثبت فکر کنین الان مامان شدین

سلام باران‌ جان خوبی عزیزم ؟ دخترنازت خوبه؟ تپل مپل شده؟ من که سرکلاژ کردم و استراحتم  از خودت ...

ان شااله که باقی راه هم دوتایی به سلامتی سپری میکنید. دیگه چیزی نمونده که فندق ات رو به سلامتی بغلت بگیری‌.

بچه ات دختره یا پسر؟

دختر من خدا رو شکر پنج شنبه گذشته دو ماهه و یک هفته اش بود که چهار کیلو و چهارصد شد. ولی خیلی بالا میاره یعنی وحشتناک بالا میاره. دکتر میگه چون وزن گیری خوبی داره، مهم نیست که بالا میاره. رفلاکس شدید هم داره که دارویی نداده و گفته به مرور خوب میشه. از طرفی کولیک هم از همون ماه اول گرفته و کلا روزهای پر استرسی رو میگذرونم.  الان که ساعت ده و ده دقیقه شبه، همچنان داریم سعی میکنیم که بخوابونیمش. اصلا شبها نمیخوابه. یعنی از ۶ عصر در تلاشیم تا ۱۲ شب که بخوابه 🤦‍♀️

من‌دوستانی‌که‌میبینم‌بارچهارم.پنجم‌مثبت‌میشن.امیدوارمیشم من‌سومین‌انتقال‌منفی‌روهم‌تجربه‌کردم

💔 منم سومین انتقال منفی شدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شااله که باقی راه هم دوتایی به سلامتی سپری میکنید. دیگه چیزی نمونده که فندق ات رو به سلامتی بغلت ...

آخی😍😍😍😍 خدا حفظش کنه پس زایمان هم کنیم هنوز باید استرس بکشیم🤦🏼‍♀️ 

من دختر دارم 😍😍

نگاه اصلا نترس منم دفعه اول رفتم سونو با بتا بالا هیچی ندید اصلا استرس نگیر 

ولله با اون بتا برا شما هیچی ندید من که داغون بود گفت هیچی معلوم نیس فقط بلندن استرس به آدم بدن چی بگم دیگه دادم دست خدا ببینم مسیرم به کجا میره فقط صبرکردن ازم برمیاد

هنوز فک میکنم چندتاین

عزیز دلم مبارک باشه انشالله ۱۲۰ سال قلبش بتپه برات😍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️