2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
مرسی دوست خوبم.. آره واقعا دهنم سرویس شده هر مرحله رو رد میکنم غول مرحله بعد میرسه🤦🤦 نه عزیزم شهرس ...

قربونت.

اگه‌فضولی‌نیست‌کجایی‌هستی‌عزیزم

هیچ‌استرس نداشته‌باش.بسپاربه‌خدا

خودش‌داده.خودشم‌برات‌نگه‌میداره..

انشالله‌فرداساک‌بارداری‌دیده‌میشه.خیالت‌راحت‌میشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دعا کنین واسم بچه ها 🤲🤲🤲🤲🤲

حتما‌عزیزم

برات‌آیت‌الکرسی‌خوندم.بروخدابه‌همراهت

انشالله‌امروزجوجه‌تومیبینی.توکل‌برخدا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم هر مرحله رو رد میکنی غول مرحله بعد میرسه😭 راستی خودت چطوری تو تاپیکا خوندم امروز استرسی ...

شکر خدا عزیزم رشدش بیشتر از دوبرابره.انشاالله که دو روز بعد بازم همینجوری رشد کنه دیگه خارج رحمی منتفی میشه

الهی بسلامتی ۹ماه بارداری پشت سر بزاری

آره عزیزم منم ساعت ۴صبح رفتم دست شوی لک داشتم حس میکنم بیشتر از قبل بهم ریختم 😭

فعلآ خوبم یعنی خودمو جمع کردم ببینم خیرمون چیه 

قربونت. اگه‌فضولی‌نیست‌کجایی‌هستی‌عزیزم هیچ‌استرس نداشته‌باش.بسپاربه‌خدا خودش‌داده.خودشم‌برات‌نگه ...

دور از جون این چه حرفیه من اهل سنندج هستم.. دادم دست خدا و بزرگیش برام نگهش داره🤲🤲🤲 فک نکنم ساک دیده بشه با این بتا برای ساک باید بتای بالای ۱۵۰۰ باشه فقط برا خارج از رحمی خیالم راحت بشه هزارمرتبه شکر

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شکر خدا عزیزم رشدش بیشتر از دوبرابره.انشاالله که دو روز بعد بازم همینجوری رشد کنه دیگه خارج رحمی منت ...

دوستم‌توبارداری‌دوقلویی

یا‌بارداری‌باآی‌وی‌اف‌لکه‌بینی‌طبیعیه

اصلا‌استرس‌نداشته‌باش.

مطمعن‌باش‌هیچی‌نیست

عزیزم‌میشه‌بگی‌انتقال‌چندمت‌مثبت‌شدی؟

کدوم‌مرکزمیری؟

شکر خدا عزیزم رشدش بیشتر از دوبرابره.انشاالله که دو روز بعد بازم همینجوری رشد کنه دیگه خارج رحمی منت ...

آره شکرخدا فعلا خوب بوده حالا برا فردا عصر نوبت سونو واژینال گرفتم ببینم چی میگه دکترم گفت باید حتما سونو بدی و دوشنبه آزم بدی بعد دوباره زنگ بزن..درک میکنم عزیزم ولی نگران نباش وقتی تو شرایط ما لک و خونریزی طبیعیه استرس به خودت نده اکه سمه برات 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دور از جون این چه حرفیه من اهل سنندج هستم.. دادم دست خدا و بزرگیش برام نگهش داره🤲🤲🤲 فک نکنم ساک د ...

خیلیم‌عالی.کردهستین‌‌درسته؟

منم‌اهل‌‌قزوینم.شوهرم‌کردهست.اماساکن‌قزوین

انشالله‌حتما

احتمالش‌هست‌ساک‌دیده‌بشه.شایدرنج‌آزمایشگاه‌پایینه

مطمعن‌باش‌خارج‌رحمی‌نیست.خارج‌رحمی‌بتا‌بالامیشه.دردوعلایم‌داره.

ممنونم عزیزم ♥️ من بار پنجم مرکز ای وی اف ام الیلا بندرعباس 

من‌دوستانی‌که‌میبینم‌بارچهارم.پنجم‌مثبت‌میشن.امیدوارمیشم

من‌سومین‌انتقال‌منفی‌روهم‌تجربه‌کردم

آیت الکرسی خوندم انشاالله با دست پر و دلی شاد میای 

سلام عزیزم من اومدم خونه الان 

خبر خوب اینکه خداروشکر  قلبش میزد یکی یه دونه 😍😍😍😍🤲 

خبر بد اینکه خونریزی پشت جفت همون هماتوم دوتا دارم آسپرین قطع کرد استراحت داد و شیاف هم دوتا کرد استرادیول هم یکی کم کرد

ممنون عزیزم حالا فردام نوبت سونو دارم دکترم گفت باید بری سونو واژینال بشی که خدایی نکرده احتمال خارج از رحمی منتفی بشه و پس فردا دوباره خبر بدی حالا ببینم چی میشه

توام نگران نباش عزیزم خودت میدونی برای ماها لک و خونریزی طبیعیه انشاالله همه وی خوبه

سایت دو ساعته بازی درآورد باز نمیشد برا شماهام اینجوری بود؟؟🤦🤦🤦