2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
اترین جان از چه روزی علائم اومد سراغت😅

عزیزم از همین لحظه تو فکر علایمی 😀

روز سه دل‌درد پریودی کم کم پاهام سرد شد بیشتر انگشتان پا

روز ۴سینه درد کم کم شروع شد دل‌درد تا روز ۹شدید بود بعدش کم شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام پروانه جان اره عزیزم سه تا انتقال دادم اکه راهنمایی داشتی واسم بنویس💓💖خیلی وقته تو نی نی سایت ...

به سلامتی عزیز دلم انشالله مثبت بشی فقط استرس نداشته باش به نظرم بقیشو بسپار خدا ولی دلم برات خیلی روشنه 

از اون حسایی ‌که برایه سه تا کاربری که مثبت شدن داشتم به شمام دارم منو بی خبر نزار

برا من آزمایش نوشته فقط  امروز میخاستم برم ک کمردرد بودم از صبح ترسیدم برم خابیدم بیدارشدم زیر ...

سلام عزیزم اگه نگرانی بری تا آزمایشگاه زنگ بزن بیان تو خونه نمونه بگیرن ازت ، من هفته پیش هماهنگ کردم اومد گرفت . آزمایشم با دفترچه حساب شد برگه رو کند برد . برای رفت و آمدم ۱۰۰ تومن گرفت بنظرم میارزه حالا باز خودت هر چی صلاحته

منم بخاطر همین لکه بینی درد نرفتم هنوز 

عزیزم مال من و اومد خونه فقط ۱۰۰ تومن هزینه رفت و آمد گرفت . چون تاحالا انجام نداده بودم فکر میکردم گرون باشه ولی بنطرم میارزید . حالا شمام زنگ بزن بپرس 

به سلامتی عزیز دلم انشالله مثبت بشی فقط استرس نداشته باش به نظرم بقیشو بسپار خدا ولی دلم برات خیلی ر ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=296593646

😍😍😍جدی؟خدا کنه

بقول خودت هرکاری لازم بوده کردیم دیگه بقیه ش دست خداست و تا اون بالایی نخواد هم هر تلاشی بی نتیجه س امیدوارم خواسته باشه واسم حقیقتش خودم دوست داشتم بیشتر از یکی بلاست باشه که خاطرم بیشتر جمع بشه اینطوری باز نمیدونم قراره چی بشه چون ارلی ها خیلی همچین زرنگ نمیان😂 ممنون از دلگرمی💖💓

گذاشتن پنج روزه بشه که در نهایت شد یک بلاست آ و دوتا ارلی بلاست آ-کاش سه تاش بلاست آ میشد😁 دیگه توک ...

سلام پری جون منم پنجشنبه انتقال دادم دوتا 4 روزه انشالا که مثبت میشی منم روز اول خیلی یبوست بودم دو بار شربت لاکسی ژل خوردم خوب شد فرداش نزار یبوست بشی 

خانومایی انتقال مثبتی  روزهای اول به پهلو خوابیدن که مورد نداره؟اخه رو کمر همش باشم فکر کنم در ...

توالت فرنگی بگیر عزیزم بهتره ، کی انتقال دادی ؟ من امروز انتقال دادم ایشالله چهارده روز دیگه با بتای تپل سوپرایز بشیم

سلام عزیزم اگه نگرانی بری تا آزمایشگاه زنگ بزن بیان تو خونه نمونه بگیرن ازت ، من هفته پیش هماهنگ کرد ...

سلام عزیزم اره میگم بیاد خونه زنگ زدم نمونه گیر میفرستن خونه 

معده درد منو داره می‌کشه قرص هم داد دکتر فایده نداره گرسنه میشم فشارم میفته ولی هیچی نمیتونم بخورم حتی میوه

راستی سحر جان ببخشید شما فشار زیادی روی مثانت نداری ؟ راحت دفع ادرار داری ؟ من گاهی نمیتونم راحت دفع ...

فشارش روی مثانه دائم نیست وقتی تکون میخوره احساس میکنم الان همه جا رو خیس میکنم ولی دفع ادرار راحت دارم مشکلی ندارم