2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومایی انتقال مثبتی 

روزهای اول به پهلو خوابیدن که مورد نداره؟اخه رو کمر همش باشم فکر کنم درد بگیره 😁اگه نی نی ها نرن تو لوله ها🤣

میگم متاسفانه چون راهم دوره فعلا تهرانم توالت فرنگی اگه خیلی مهمه که بگم از کالا پزشکی شوهرم بخره اگه نه با همین ایرانی سر کنم؟🙏🏻

فاطمه جون یه بارم فکر میکنم برات نوشتم من با اینکه سنم بالا بود و دکترا هی هولم میکردن ولی یه سال کل ...

الهه جون من خودم خیلی بیخیالم مخصوصا با شرایط فعلی اصلا مادر ایده آلی نمیتونم باشم چون نگرانی های دیگه ای دارم و تایمم خالی نیست برای فرزندم:)

پری شب خیر سرم میخواستم اقدام طبیعی کنم یهو همسرم چیز شد دیگه به اقدام نرسید😂

بعد ۲ ماه اولین رابطمون بود 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سوسکابه خاطرفاضلابن چون لوله ها وصل شدن به فاضلاب شهری ازداخل فاضلاب میان تولوله ها سمت ماهم توخو ...

آخه مال ما هیچ کدوم از چاه هامون باز نیست.از آسمون میان ظاهرا🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم.😘 الهی چه سخته اینجوری.راستی حوصله ی فیلم داری ؟ وای لعنت بشه منم میترسم.دو روزه تو اتاق خو ...

من اصلا حوصله ام نمیکشه تنهایی کاری انجام بدم. فیلم و غذاخوردن و...‌‌ رو دوست دارم همسرمم باشه 

مال منم میوم ساب سروزال هست قسمت راست رحم و پایین هست والا دکتر گفت با سزارین نمیشه در بیاریم چون خو ...

ای بابا، چه سخت.

الهی خودش جذب بشه

مال منم میوم ساب سروزال هست قسمت راست رحم و پایین هست والا دکتر گفت با سزارین نمیشه در بیاریم چون خو ...

من قبلا پیش یه دکتری میرفتم اون گفته بود با سزارین به احتمال زیاد درش میارم که متاسفانه به اونجاها نرسید سقط شد . ولی دکتر شیرازی چیزی نگفته فعلا دربارش