2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
مال منم اکتوژست مکه اکتوژست خارجی نیس؟ من وقتی خریدم از داروخانه پرسیدم گفته اکتوژست خارجیه و  ...

قبلا سکلوژست خارجی بود ولی الان نیست همون اکتوژست خارجی منم دیشب خریدم ۱۵۰ پونزده تا داره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم عزیزم من امروز تو واژنم حس درد دارم میاد و میره به نظرت مشکلیه؟ شما اینجوری شدی تا حالا؟

اره منم واژنم تیر میکشید چیز خطرناکی نیست

من الان وحشتناک کمردرد و پادردم کمرمم بستم بازم درد می‌کنه خدا بخیر کنه🤲

قبلا سکلوژست خارجی بود ولی الان نیست همون اکتوژست خارجی منم دیشب خریدم ۱۵۰ پونزده تا داره؟

آره ۱۵ تا تو یه بسته س آره رو بستش نوشته اسپانیا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره منم واژنم تیر میکشید چیز خطرناکی نیست من الان وحشتناک کمردرد و پادردم کمرمم بستم بازم درد می‌کن ...

آره واقعا خدا بخیر کنه من هر وقت یه چیز جدید میاد سراغم ترسم میگیره خدایی نکرده چیزی نباشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره منم واژنم تیر میکشید چیز خطرناکی نیست من الان وحشتناک کمردرد و پادردم کمرمم بستم بازم درد می‌کن ...

من تازه صورتمم چندتا جوش زده مثل وقتایی که پریودی عقب میفته🤦🤦🤦

قبل انتقال حتمن کله پاچه بخور  لوبیا سبز رو تو این چهارده روز زیاد بخور  نشاسته و آب هم ...

ممنون

چشم

نشاسته رومیگم دوسه باربخورم تیرویید دارم

البته تنظیمه تحت کنترله

خدایابه امیدخودت🌺
قبل انتقال حتمن کله پاچه بخور  لوبیا سبز رو تو این چهارده روز زیاد بخور  نشاسته و آب هم ...

بهارجان

شماپی ارپی داشتی

بعدپی ارپی هم پیاده روی وکیسه اب گرم گذاشتی تاانتقال؟

خدایابه امیدخودت🌺
بله عزیزم منفی شد

خیلی ناراحت شدم

ولی عزیزم یه توصیه دوستانه

اگر دوباره خواستی انجام بدی دیگه دور بیبی چک رو خط بکش .از روزی که شروع میکنی دچار استرس میشی .وقتی رنگ نمیندازه چندین برابر استرس رو به خودت وارد میکنی که به نظرم بدترین چیز هست.

من ناموفق شدم فقط به خاطر استرسی که قبل از انتقال و درطولش بهم واردشد

نه عزیزم قبل کورونا سال ۹۷ رفتم برای ای وی اف  تخمک کشی شدم دیگه انتقال ندادم چون کورونا شد&nb ...

انشاالله همونی که داده خودش نگهدارش هست

بیمه حضرت علی اصغرش کن و هرسال شبی که مخصوص ایشون هست یه چیز کوچولو به بچه ها تو هیات هدیه بده 

میگم عزیزم من امروز تو واژنم حس درد دارم میاد و میره به نظرت مشکلیه؟ شما اینجوری شدی تا حالا؟

نگران نباش

شما یه خانم باردار هستی و قرار شکل و سایز رحم تغییر کنه همچنین جفت بچسبه به رحم پس یه سری مشکلات طبیعی هست

سه ماه اول بارداری سخت سه ماه دوم اگر ویار نباشه دوره خوش بارداری و سه ماه آخر نیز تقریبا سخت به خاطر شکم بزرگ