2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من همسرم قبلا واریکوسل عمل کرده ۳۵۰ میلیون اسپرم یکیش سالم نیست مورفو صفر دیگه فکر میکنی چجوری ...

نگران نباش قربونت برم. باید اساسی تقویت کنن خودشونو هم میتونین از طب سنتی کمک بگیرید هم تقویتیایی ک دکتر میده همسر منم مورفو دو بود با دارو ... ۵ شد. پس ناامید نباش. حالا ماها تو کار ای وی اف هستیم، همسایه من مورفو همسرش صفر بود هر کاری هم می کرد دارو و.. نمیخورد دکتر نمیرفت. در عین ناباوری بعد ی چند ماه طبیعی پسرشو باردار شد. 

ان شاالله شمام نتیجه می گیرید ناامید نشو عزیزم.

ب نطرم کار خوبی کردی نگفتی عکس رنگی رو . اول بذار دکتر ببینه راه حل ها رو بگه بعد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

اومدم اینجا گفتم من اصلا درد ندارم با وجود اندومتریوز 

ظهر ی ساندویج سرد خوردم

افتادم تو جا نمیتونم از درد نه بخندم نه سرفه کنم نه راست راه برم

خیلی ناراحتممن فکر کردم خیلی اوضام بهتر شده الان با این وضع ناامید میرم تو سیکل😞فقط دارم اشک میریزم

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم

شروع چله از ۲۹اردیبهشت happygirs جان 

امشب سوره ی مریم و حدیث کساء خوندم به نیت حاجت رواییت 

انشاالله عزیز به آرزوت برسی 

الهی معجزه خانم سحی سالم بغل بگیری انشاالله 

♥️😘 

1-نهال ✔️

2-طوطططیا،✔️

3-عبدالواحد✔️

4-یامنان✔️

5-ارکیدهایی✔️

✔️Zhyan-74_6

haniiijoooon_7 ✔️

8-سحر بانو✔️

9-فردایی روشن✔️

✔️alaaa-10

✔️11-helli

12-ریحانه۵۷✔️

✔️mehremah-13

✔️sarvesahi-14

✔️nooshabehjoon-15

✔️houra1400-16

✔️hasvet_17

18-گندمک11✔️

19-داداشمم ✔️

✔️bpyk-20

21-الهه-elahe✔️

✔️poweroflover-22

23-پروانه21✔️

24،-نیاز✔️

✔️rosev.10_25

✔️sarayyyyy_26

✔️happygirs_27

shiva-ab_28

29-ماهورجان

30-قاصدک-بیخبر

31-ثمین

32-میترا

33-یاسمن

34-پونه00

raaaaaz_35

36-نگاااارم

37-ارام000

pariiiii73_38

39-شطرنجی

40-مهتاب444وbahar3200

چله تکمیل شد 

ب یاری خدا بتونم تمومش کنم 🌹🌹🌹

@happygirls    

الا ول من میخوره ولی هیچ فرقی نکرده دکتر گفته شاید دوباره عمل بشه کسی بوده دو دفعه عمل واریکوسل انجا ...

ب نظر من عمل نکنین وقتی ی بارم انجام دادن. اگه میشه دو سه ماه تحت نظر ی متخصص طب سنتی درست حسابی باشین و تقویتیا رو هم بخورن اگه تغییری و چاره ای نبود عمل کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون گلم برا دلداری و دلگرمیت انشاللله آرزوی قلبم با خواست خدا یکی باشه انشاالله خودتم به زودی مثبت ...

ان شاالله عزیزم ان شاالله😍❤️

انشاالله بلاست بشن و این سری باردار بشی و‌امسال مامان بشی خدا برات بخواد ایشالا

قربووونت برم😘😘 ان شاالله