2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
نیکاد جون خودت میدونی که خیلی ها تو همین جا با بتای پایین باردار شدن، یادت نمیاد یک کاربری بود به اس ...

راس میگی الان یادم اومد کاشکی بود یکم کمکم میکرد چون تجربشو داشت خداکنه برا منم دوبرابر بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مبارکت باشه عزیزدلم😘😘ان شالله بارداری راحتی داشته باشی☺️

قربونت برم برام دعا کن دوبرابر بشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ممنونم از پیامهای محبت آمیزتون. ببخشید تک به تک نتونستم پاسخ بدم.   امیدوارم بتونم یه روز به حکمتش پی ببرم و بفههم این اتفاقها بی دلیل و بیهوده نبوده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چی بگمم بخدا این فکر و خیال دست از سرم برنمیداره هرچند من بتای بالام داشتم برام نموند فقط باید خدا ب ...

عزیزم استرس نداشته باش انشالله روز شنبه بتا رو‌تکرار میکنی و دو برابر میشه فندق صحیح و سالم‌ میاد بغلت ، احساست رو درک میکنیم واقعا بارها زمین خوردن و دست به زانو زدن  و بلند شدن سخته ولی انسان به امید و تلاش زنده است 

راس میگی الان یادم اومد کاشکی بود یکم کمکم میکرد چون تجربشو داشت خداکنه برا منم دوبرابر بشه

گلم چرا انقد الکی نگرانی انشالله دو برابر میشه من روز ۱۲بتام ۲۰بود الانم شکر خدا گل دخترم تو راهه مهم اینه ک تو تکرارش برات دوبرابر بشه خارح رحمی بتاش بالا میشه نه پایین بعدم درد پهلووکتف لکع بینی خونریزی داره انشالله ک پس فردا بتات دوبرابر شده خیالت راحت میشه 

دوستان ممنونم از پیامهای محبت آمیزتون. ببخشید تک به تک نتونستم پاسخ بدم.   امیدوارم بتونم یه ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم 😭 واقعا نمیدونم چی بگم ، استراحت کن مجدد پر توان شروع کن الهی که خدا نتیجه صبر و تلاشت رو میده 

عزیزم استرس نداشته باش انشالله روز شنبه بتا رو‌تکرار میکنی و دو برابر میشه فندق صحیح و سالم‌ میاد بغ ...

ممنون عزیزم انشاالله تا ببینم خواست خدا چیه صبر تنها راهه

ممنون عزیزم منم زیاد امید ندارم تا شنبه ببینم چی میشه برام دعا کن برا توام خیلی ناراحت شدم خدا بهمون ...

امیدت به خدا باشه، دعا می کنم اینبار همه چیز خوب پیش بره برات عزیزم.   

نیکاد جان شما هم با وجود پروژسترون پریود شدی ؟ از روز چندم؟ بعد که گفتین به مرکز چی بود نظرشون؟ خودت چی، فکر می کنی دلیلش چی بود؟ 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
یعنی الان اگه من شنبه آز بدم مثلا کمتر از دوبرابر بشه احتمال خارج رحمی داره؟؟🤔🤔  من شکرخدا ...

بله عزیزم اگر خدایی نکرده کمتر بود سریع برو دکتر سونو بده. 

ولی فکر منفی نکن منم چون بتا کم بود خیلی خود خوری می کردم همش منتظر بودم سقط شه اخرشم شد 🤦‍♀️

از الان خودتو باردار بدون 

من اول ۳۲ بودم بعد ۸۸ و بعد ۲۹۰ الی آخر که دکترم گفت روندش خوبه خدا رو شکر همین که لکه بینی نداری عالیه 

خیره ایشالا. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

گلم چرا انقد الکی نگرانی انشالله دو برابر میشه من روز ۱۲بتام ۲۰بود الانم شکر خدا گل دخترم تو راهه مه ...

وووای خداروشکر 😍😍 چقد خدا بهتون لطف داشته خدا دختر گلتو حفظ کنه سالم بغل بگیریش...منم الان بتام ۳۷ شده برا روز ۱۴ خداکنه شنبه زیاد بشه... نه من شکرخدا هیچ علایمی ندارم شکرخدا تاحالا لک هم ندیدم دردم ندارم فقط گاهی درد پریودی دارم ولی کم فردام موعد پریودمه

ممنون آترین جونم لطف کردی خداتودلیاتو حفظ کنه😍😍😍🌺😘😘 فرداسونوضخامت دارم خداکنه همه چی خوب پ ...

ساری جون روز چند سیکل انتقالی ؟ ایشالله ضخامتت عالیه روز انتقالت تعیین میشه ، من امروز prp کرد برام‌

امیدت به خدا باشه، دعا می کنم اینبار همه چیز خوب پیش بره برات عزیزم.     نیکاد جان شما ه ...

ممنون عزیزم انشاالله...

من از روز ۸ به بعد خونابه ازم اومد بعد شد لکه بینی که فکر کردم لانه گزینیه چون سری اولم که مثبت شدم روز ۸ و ۹ لکه بینی داشتم و تا آخرم قط نشد که معلوم شد هماتومه ولی بی بی زدم مثبت شد و اینکه به خونریزی تبدیل نشد ولی سری دوم که منفی شدم بی بی زدم منفی شد و کم کم هی لکه هام به خونریزی تبدیل شد و لخته ازم دفع میشد!!! دیگه خودم فهمیدم منفی هستم زنگ زدم مرکز گفت احتمالا پریودیه ولی آمپولامو‌ دوتا کرد و گفت داروهاتو قط نکن آز بده که وقتی آز دادم منفی بود اونا چیزی نگفتن منم پرسیدم چرا اینجوری شده گفتن نگرفته و‌منفی شدی دیگه سرموعدت پریود شدی که این سری قبل انتقال آز ایمنی اینا دادم که نکنه مشکلی دارم‌ ولی سالم بود

فکرتو درگیر نکن که حتما مشکلی داشتی نگرفته و پریود شدی من دوتا دوست دیگم قبلا اینجوری شده بودن قبل آز پریود شده بودن برا همین وقتی خودم اینجوری شدم زیاد تعجب نکردم

بله عزیزم اگر خدایی نکرده کمتر بود سریع برو دکتر سونو بده.  ولی فکر منفی نکن منم چون بتا کم بو ...

کمتر باشه یعنی شاید خارج از رحمی باشه برم سونو بدم که معلوم بشه؟؟؟ شما چجوری سقط شد افتادید خونریزی خودبه خود؟؟ اره من شکرخدا لک اینا ندارم نمیدونم فقط خداکنه دوبرابر بشه