2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم آره گرفتم مثبته ولی عددش پایینه ۳۷ هستش رنج آزمایش ۱۰ به بالا مثبته مال من ۳۷ شده زنگ زدم ...

مبارکه نیکادجون

ان شاءالله که دوبرابرمیشه🌺🌺🌺😍🙏

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترس و استرس بزرگترین مانع تو این راهه عزیزم. ایشالا پانکچر می کنی بعدشم بچه ی سالم وباهوش به دنیا م ...

الا ول من میخوره ولی هیچ فرقی نکرده دکتر گفته شاید دوباره عمل بشه کسی بوده دو دفعه عمل واریکوسل انجام بده؟

کلا که دکتر گفته ivf کنم با توجه به بقیه مشکلاتی که داریم میترسم با پانکچر همین ذخیره ایم که دارم از ...

عزیزم پانکچر که ذخیره رو کم نمیکنه، بعد هم برای انسداد لوله حتما راهکاری هست، تو ای وی اف هم میگردن اسپرم سالم پیدا میکنن، نگران نباش 

اینجا خیلی از بچه ها با مورفوی صفر باردار شدن

نمیشه اصلا چیزی گفت. من دو تا بارداری خارج رحمی داشتم که هر دو کاملا متفاوت از هم بودن.به این گزینا ...

ممنون گلم برا دلداری و دلگرمیت انشاللله آرزوی قلبم با خواست خدا یکی باشه انشاالله خودتم به زودی مثبت بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چی بگمم بخدا این فکر و خیال دست از سرم برنمیداره هرچند من بتای بالام داشتم برام نموند فقط باید خدا ب ...

نیکاد جون خودت میدونی که خیلی ها تو همین جا با بتای پایین باردار شدن، یادت نمیاد یک کاربری بود به اسم نداجون، بتاش پایین بود، الان خیلی وقته نی نی دار شده

ان شاالله ب اون ۶ تا دیگه نیازی نداشته باشی مگر اگه خواستی برا بچه دوم😍 ممنونم ازین بابت پرسیدم چو ...

انشاالله بلاست بشن و این سری باردار بشی و‌امسال مامان بشی خدا برات بخواد ایشالا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خارج رحمی بتا خیلی بالایه نترس استرس سم   ان شاالله شنبه دو برابر شده  تو هم برا من ...

ممنون عزیزم انشاالله خدا بخواد و برامون بمونه الهی قلب نی نی های توام برات ۱۲۰ سال بتپه

عزیزم منم شرایط شما رو داشتم نگران نباش اگر بتا دو برابر بشه اصلا خارج رحمی نیست به هیچ عنوان. فقط ا ...

یعنی الان اگه من شنبه آز بدم مثلا کمتر از دوبرابر بشه احتمال خارج رحمی داره؟؟🤔🤔 

من شکرخدا لکه بینی ندارم یعنی هیچ علایمی ندارم فقط دیروز صبح سرم گیج رفت ازخواب بیدارشدم و‌یکمم بعضی وقتا درد پریودی دارم فرداهم موعد پریودمه

نه کاری نمیکنم فقط دراز کشیدم‌ اونم سمت چپ ببینم خدا چی میخواد

مبارکه عزیزم  خارج از رحمی عددش خیلی بیشتر از حد نرمال میگن نشون میده جونم  مبارکه دوستم ...

خداروشکر من فقط از خارج رحمی میترسیدم..

انشاالله با دعای خیر شما خواهرای گلم

اخه من ذخیرم پایینه دیدم چند نفر اینجا گفتند بعد پانکچر دیگه پریود نشدند و تخمک نداشتن

نه عزیزم، من تا حالا ندیدم بگن به خاطر یک بار پانکچر دیگه تخمک نداشتن، ذخیره ات چنده مگه؟

نیکاد کتکت بزنم من ☹️☹️☹️

ببخشید🥺🥺 چیکار کنم فکر و خیال راحتم نمیذاره