2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
از پروژسترون نگو ک باسنم فلج نمیتونم بچرخم خیییلی ردشون درد می‌کنه ولی خب چون یه طرف نگرانم میکنه

با یک دکتر آنلاین ویزیت شو خیالت راحت بشه. من قبلا با دکتر ساینا واتساپی ویزیت شدم خوب بود.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه عزیزم بنظر من یکی دوتا جنینات همونوری داره رشد میکنه چون من پای چپم تا زانو شبا درد میگرفت الان ک ...

آها باشه مرسی عزیزم این درد هم تازه اومده سراغم دو روزه البته راه میرم بهتر میشه درازم میگیره منم همشو تحمل میکنم به امید روزی ک بغلش کنم تمام این دردا فراموشم بشه 

با معده درد و یبوست چیکار کردی بهتر شدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گل.

کسی رویان میکرو کرده. 

من از اصفهان میخام برم.

دکتر شیوا رو بهم معرفی کردن.

رویان چطوره؟

نظم داره؟

ماما و منشی خوش اخلاقن یا مثل مرکز اصفهان ارث پدرشونو از ادم طلب دارن؟

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
آها باشه مرسی عزیزم این درد هم تازه اومده سراغم دو روزه البته راه میرم بهتر میشه درازم میگیره منم هم ...

اره والله همه ی دردا نوش جانمون فقط خدا بهمون بچه‌های سالم بده

والله معده درد یکم بهترم اگه روغن زیتون نخورم.اگه ی قاشق خوردم کارم تمومه ولی یبوست همچنان دارم میجنگم

عزیزم من یه جا موندم بتا بالا احتمال داره بارداری پوچ باشه درسته؟

نه عزیزم بتای بالا هیچ دلیلی جز دوقلوی و بیشتر بودن سن بارداری نداره

فقط تو موق های نادری میتونه مولار باشه که اونم از ما که ای وی افیم دوره 

[QUOTE=295872175]سلام فاطمه جان  من هنوز لک بینی رو دارم متاسفانه از پیاده روی هر شبم هم ۹روز م ...

سلام جونم خوبی من هیسترو کردم فکر کنم برا اونه پریود بشم ببینم بعدش ادامه داره یا نه خسته میشه آدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون بهار جونم🥹♥️ هرچی خواست خدا باشه

سلام فاطمه جان خوبی قشنگم مادر حالش چطوره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا یکم راهنماییم میکنید؟

چطوری برنامه ریزی کنم واسه زندگیم

امروز مامانم رفت سرکار

منم صبح اومدم اینجا ( اقاجونم چندسال پیش تصادف کرده بود رفت کما خدا عمر دوباره بهش داد برگشت ، الان از نظر عصبی ضعیفه یکی از دستاشم نصف نیمه از حرکت افتاده) 

اینارو گفتم یعنی اقاجونم نمیتونه تنها بمونه

من میام چایی بهش میدم ناهارشو میدم

سرکارشم طوریه که نگهبانه راحته

الان برای زندگی خودم چیکار کنم؟ صبح سریع کوکو درست کردم که ناهار داشته باشه همسرم بعد اومدم اینجا.

بعد الان که داشتیم تلفنی صحبت میکردم با همسرم ، گفت تا کی باید بری...

اونم حق داره 

کسی ام ازم نخواسته که بیام ولی دل خودم طاقت نمیاره

یعنی راستشو بخواین برای آسوده خاطر مامانم میام

حالا عمم که مثل خواهره واسه مامانم همش میگه نره سرکار بمونه خونه استراحت کنه مواظب باباش باشه

برای سرگرمیشم خونه های ما هست باشگاه هم میبرمش

یه برنامه بهم میدین من مخم دیگه کار نمیکنه 😅

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام نغمه جان  آره آزمایش دادم جوابش پنج عصر آماده میشه. نمی دونم، کاش می شد کلا قیدش رو بزنم

انشاالله که خبرای خوب عزیزم 😍🙏🙏🙏

سلام فاطمه جان خوبی قشنگم مادر حالش چطوره

سلام عزیز دلم خودت خوبی

مامانمم خوبه زیاد بی تابی نمیکنه مثل دایی کوچیکم

ولی دل نگران پدرشه منم تا جایی که بتونم میخام این نگرانی رو از روی دوشش بر دارم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️