2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
واقعا من دیشب خیلیییی روانم بهم ریخت در حدی که شوهرم اومد خونه ازم پرسید چرا اینقد بهم ریخته ای  ...

سلام به نظر من اون پست ها خوب بود برای کسانیکه اول کار هستن تا همه جوانب شرعی کار رو هم لحاظ کنن

ولی برای شما و امثال شما که به قول معروف کار از کار گذشته 

اول این که توبه کنید به درگاه خدا و اظهار پشیمانی ، خداوند اینقدر الرحم الراحمین است که ببینه بنده اشتباهی کرده و پی ببره رو  ببخشه و همون جور که گناه بعد توبه وعمل صالح  به حسنات تبدیل می شه انشالله با توبه و توکل به درگاه خدا اثر منفی این کار هم از روی جنین برداشته می شه

حتما تو این دوران دائم الوضو  ، دائم الذکر باشید و همجنین نون حلال همه این ها آثار خوبی روی جنین می گذاره

خوندن قرآن و زیارت عاشورا 

متوسل به ائمه بشین و برای عاقبت بخیری فرزندتان دعا کنید

متوسل شدن به امام زمان و هدایت فرزندتان رو از امام زمان بخوایین

ان شالله هم ما و هم فرزندانمان عاقبت بخیر بشیم

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

عزیزان پیام شخصی من چند روزه باز نمیشه ماله شماها همینطوریه؟

برامنم اینجوریه.بزن نینی سایت من وقتی تاپیک ها اومد اونایی که ایجاد کردی یا ذخیره کردی ولی بازشون نکن صفحه رو بیا پایین پیام ها دیده میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@یامنان     سلام عزیزم من دوشنبه روز ششم رفتم مطب سونو شدم امروز روز هشتم هم باید برم سو ...

سلام عزیزم آره همینطور بود فکرنکنم بگه بری اگه رشدشون خوب باشه دیگه داروهارو با سترویاید میده بهت وروز تخمک کشی معین میکنه برات

سترویاید الان میزنی یا هنوز نه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوفاستونم پروژسترون هس. برا من بعد مثبت شدن امپول رو قطع کردن ب جاش دو تا دوفاستون داد. ولی همش فک م ...

اخه هم شیاف پروژسترونه هم دوفاستون پروژسترونه چقد زیاده به نظر من که الا جون شما مشکل ایمنی داری و اون جنین پس زده ی دونه کودتون اثر نکرده بهت باید سیکلوسپورین هم میداد برا ایمنی من دوتا کورتون داده بود که گفته قطع کنم 

دوستان برای انتقال آزیترومایسین رو چه موقع باید مصرف کرد؟ قبل از پری باید خورد یا بعدش همزمان با اس ...

به من 5 روز قبل انتقال هر روز ی دونه ازیترومایسین 500 داده تا روز انتقال 

کل انگشت مگه نباید برد داخله داخل

نه اخه چجوری کل انگشت بره داخل🤔🤔 من بند انگشت فشار میدم دیگه خودش لیز میخوره میره بالاتر از مرکزم پرسیدم اونام گفتن یه بندانگشت کافیه فقط خودم استرس گرفتم یکم میاد پایین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم وقتی فشار میدی داخل تا یه جایی دیگه بعدشو انگار خودش میره بالا،به پهلو دراز میکشی یا پشت؟

به پشت دراز میکشم اره عزیزم یه بند انگشت فرومیکنم خودشم لیزمیخوره میره بالاتر ولی بعده نیم ساعت یا یه ساعت یکم‌میاد پایین برا همین یکم‌ترسیدم نکنه جذب نمیشه میاد پایین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خیره ان شا الله خدا رحمتشون کنه بعضی چیزها از دست بشر خارجه

ممنون عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میفهمم کاملا حست رو. مام چون تو  ی شهر دیگه ایم. بعد ۳ سال هنوز باورم نشده همش فک میکنم تو خونه ...

عزیییزم خدا رحمتش کنه 🖤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یه سری از مرگا تا مدتها قبول کردنش برای آدم سخته نمیتونی بپذیری که اون عزیزو از دست دادی من خودم نز ...

ممنون عزیزم خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه 🖤

اره واقعا مرگ یهویی خیلی سخته ، اونم برای ما که تو به محل بودیم تند تند همو میدیدیم

نور به قبرش بیاره تا وقتی زنده بود همش از خدا میخواست مامانم ازدواج کنه 

مامانمم بخاطر داداشم تن به ازدواج نمیداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها

من یدونه جنین پنج روزه ی فریز برام مونده.

بنظرتون همون رو باز انتقال بدم؟ بخاطر یدونه باز اینهمه دارو آمپول بگیرم و بعد هم نشه باز...

با انتقال های اینبارم، دفعه ششم میشه. خسته ام به شدت...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈