2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
تازه میخام برم پنتظرم پریود بشم  عزیز.شمام میرین؟تو چه مرحله این

منم همونجا میرفتم خداراشکر مثبت شدم والان 8هفته هستم. ضمنا من رحم جایگزین هستم از مراحل تخمک کشی و.... اطلاعی ندارم وگرنه راهنماییتون میکردم. انشاءالله نتیجه مطلوب بگیرید

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ذخيره م شش بود انگار پي سي او خفيف بودم سروقت پريد ميشدم ولي بازم تنبلي خفيف به حساب مياد انگاري ...

عزیزم ذخیره ۶ که خیلی خوبه خدارو شکر 

واسه همین اینقدر زیاد تخمک داشتی 

کجا انجام دادی پانکچر رو؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
منم همونجا میرفتم خداراشکر مثبت شدم والان 8هفته هستم. ضمنا من رحم جایگزین هستم از مراحل تخمک کشی و.. ...

عه الحمدلله.خداخیرتون بده.ببخشید اونوقت آزمایش و سونو ....هم شدین؟یا مادر بچه اینارو انجام داد؟

دخترا راستي اگه كسي سوالي داشت ازم بپرسه با كنال ميل جواب ميدم… تو تايپيك خونده بودم كه يه خانومي ان ...

خدا خیرت بده دختر چقد اطلاعاتت ادمو اروم میکنه اخه منم پانزده هفته سرکلاژ کردم درد شکمی هم دارم میشه بگی استراحتت در چه حد بود 

عزیزم ذخیره ۶ که خیلی خوبه خدارو شکر  واسه همین اینقدر زیاد تخمک داشتی  کجا انجام دادی پ ...

خوب ذخيره يكمي بالاتر از حد نرمال بود هرچي  از اون رنج آزمايشگاهي بالاتر باشه يعني تنبلي بيشتره واسه من خفيف بود و بخاطر همينم از تخمكاي زيادم نصفش جنين شد چون وقتي تنبلي داري تخمكات پوچ هم ميشه،،، من تجريه نداشتم براي پانكچر اصلا تقويتي نخوردم ميگن فرتيل ايد براي كيفيت تخمك عالبه… من بيمارستان مهر انجام دادم دكترم اونجا پانكچر و انتقالشو انجام ميداد

خدا خیرت بده دختر چقد اطلاعاتت ادمو اروم میکنه اخه منم پانزده هفته سرکلاژ کردم درد شکمی هم دارم میشه ...

منم درد شكمي داشتم بيشتر درد زير شكم اونقدري داشتم كه ميگفتم يعني تمومه همه چي! سركلاژ كه كردم يه هفته استراحتم تقريبا مطلق بود ولي بعدش نه استراحت نسبي داشتم توالت فرنگي استفاده ميكردم كل بارداري… ولي غذا اينا نميپختم دولا راست نميشدم با ماشين هرشب بيرون ميرفتم چون آمپول داشتم، ديگه هفته ها كه بالاي بيست ميره كم كم اين دردا هم كم ميشه و قطع ميشه و انگار يهو سبك ميشي درصورتي كه شكمت بزرگتر ميشه انگار رحم ديگه جا باز ميكنه عادت ميكنه بچه جاخوش ميكنه از لحاظ روحي و جسمي زن آرومتر ميشه شما تك قلوبي؟

عه الحمدلله.خداخیرتون بده.ببخشید اونوقت آزمایش و سونو ....هم شدین؟یا مادر بچه اینارو انجام داد؟

تخمک کشی که مادر بچه انجام دادن. وجنین به رحم من انتقال دادن 

منم بله هم سونو میشدم هم آزمایش دادم. عکس رنگی رحم انجام دادم. اکو قلب...

خدایا شکرت
منم درد شكمي داشتم بيشتر درد زير شكم اونقدري داشتم كه ميگفتم يعني تمومه همه چي! سركلاژ كه كردم يه هف ...

من دوقلو دارم😍😍 خیلی پادرد هم دارم دکتر منیزیوم و کلسیم داد ببخشید برای اینکه شکمتون ترک نخور کرم چی میزدین؟ حرکت جنین از چند هفته متوجه شدین؟

من دوقلو دارم😍😍 خیلی پادرد هم دارم دکتر منیزیوم و کلسیم داد ببخشید برای اینکه شکمتون ترک نخور کرم ...

مباركت باشه، به منم منيزيم داده بودم هم پودري حل شدني تو سب هم زيرزبوني، منيزيم براي اينه كه عضلاتو شل ميكنه تا رحم راحتتر بتونه كش بياد به اصطلاح… كلسيم و ويتاميناي ديگه هم داشتم و كلي دارو ديگه… شكمم خوب راستش ترك نخورد بيشتر همون قسمت زير ناف افتاده شده ولي ترك نه كه براي مامانمم همينجوره… شكمم خيلي بزرگ بود داشت ميتركيد آخرا از خارش و كشيدگي پوست تا صبح شوهرم دستمال خيس ميكرد ميزاشت… تكون ني ني هامم دقيقا يه روز قبل دوازده هفتگي بعد خوردن بستني يه حسي مثل سرخوردن يه حيز تو دلم حس كردم كه از اون به بعد هي بيشتر ميشد شنيدم براي بعضيا ديرتر تكونش معلومه  براي بعضيا زودتر كه من ا همون موقع حس كردم كلا من حسام خيلي قويه