2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم میشه دقلوی همسان یا هردو دختر یا هردو پسر انشاالله اتفاق افتاده باش برات 

واقعا احتمال دوقلویی دارم؟؟من روز ۱۳ بتا ۴۰۰ بود روز ۱۸ تقریبا ۴۱۰۰ 

یعنی به دوقلو فکر کنم؟؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
شیاف میزاری ام درد داری؟ من بیشتر علامت هام با آمپول آزادسازی اومد با کمرنگ شدن اثر آمپول هم ، علای ...

نه عزیزم هر موقع شیاف گذاشتم مشکل درد نداشتم برای آمپول چرا اندازه نیم ساعت تا چهل دقیقه و فقط وقتایی که خودم از قبل کمرم درد میکنه تایم شیافم که میرسه باد واژن دارم 

دردو الان بیشتر سمت راست رحمم حس میکنم گاهی شدید میشه با فعالیتم و گاهی هم خفیف همون موقع که رحمم درد میکنه کمرمم همزمان درد داره

دفعه های پیش اینطوری بودم یک طرف رحمم تیر میکشید و درد داشت یه چند ساعتی بود باز خوب میشد

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
شما بار چندمت بود شیوا جان وکدوم مرکزی؟

بار سومم مثبت شد فک کنم به خاطره خراش بود

رویش

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
نا امید نشو  یه دو ماه دیگه برو همین سه تا رو انتقال بده انشالله بگیره   تو که دیگه ...

ن عزیزم ناامید نیستم 

این چنتارو اهدا میکنم و میرم ی مرکز بهتر ک درستو حسابی پیگیر باشن ن اینکه فقط بگن برو انتقال بده 

منم سری قبل مث شما بودم فک میکردم ۱۰۰٪میگیره وقتی منفی شد دنیا رو سرم خراب شد ۱۰روز تمام افتاده بودم ...

گلم من یه ای یو ای منفی داشتم آنقدر اذیت شدم که بخاطر ای یو ای هم بیهوش شدم و...دوبار انتقال منفی داشتم یه بار با اینهمه دارو رفتم برا انتقال جنین هام از فریز برنگشت منم خیلی خیلی ناامید بودم واقعا سری آخر فقط به شوهرم میگفتم من از لحاظ روحی دیگه توان منفی شدن ندارم و گربه میکردم ولی بعدش سپردم بخدا و بیخیال بودم آنقدر بیخیال که روز قبل انتقال امپولهامو یادم رفته بود بزنم 

ولی خدا خواست و شد با آخرین جنین شد وقتی رفته بودیم دنبال جنین اهدایی خدا معجزه کرد 

می‌خوام بگم ناامید نباشید خدا انشالله دیر یا زود بهممون بچه میده 

ناامید نباشید روحیه تونو از دست ندید بسپارید بخدا و برید جلو خودش براتون درستش می‌کنه جوری که مثل من باورتون نشه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر