2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
سلام علیکوووم کیا هیستروسکوپی خراش اندومتر انجام دادن؟؟ مثبت شدین بعدش؟دردش زیاد بود؟

سلام عزیزدل، من یه بار هیستروسکوپی تشخیصی با خراش انجام دادم ولی متاسفانه اون بار چون شهرستان بود مثبت نشدم ولی قبل از انتقال اخرم که خداروشکر مثبت شدم یه دفعه یه پولیپ ۱ سانتی دراومد که دکتر گفت دقیقا جایی هست که جنین رو میذاریم و عملت میکنیم، دکتر گفت که برداشتن این پولیپ مثل خراش عمل میکنه که خوشبختانه مثبت شدم، درد که نداره اصلا، چون بیهوشی موضعی داشتم بار اول، تو دوران کرونا بود ولی دفعه دوم بیهوشی کامل بود 

بچه ها من امروز به امیدخدا نذری دارم دعاگوی همه دوستان هستم🤲🥰مخصوصا دوستان عزیزی که امروز آزمایش د ...

قبول باشه عزیزم نذر شما چیه؟؟

وای من چرا می‌خوام امروز نذری بدم اما دیره برا همه چی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم ساعت ۲جواب میدن  بی بی زدم منفی شد

انشاالله مثبتی عزیز دلم انشاالله امروز هم تولد آقا هستش انشاالله عیدیتو میگیری 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ااا چه خوب مرسی عزیزم یکم امیدوار شدم  ایشالا مثبت باشیم یا امام رضا یه نظری به همه ی ما چشم ...

قربونت ❤️

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره ساعت ۷رفتم آزمایش دادم برگشتنی هم بی بی چک خریدم منفی شد 

ژیان جونم خیلی به فکرتم ودعاگوتم 

انشاالله که بی بی چک خرابه،حالا بازم برو نگاه کن دیدی که بعضیا میگفتن بعد چندساعت هاله افتاده ومثبت بودن 

صحبت کردی زودتر بدن جوابو‍؟

به زودی منم مامان میشم😍
بنظر من بی بی چکا دیگه کیفیت اولو ندارن آخه هرکی میزنه میگه مثل هاله میفته یا اصلا هاله نداره مثل یه ...

مارکاشون خیلی متفرقه شده 

درصدشونم خیلی خیلی پایینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها من امروز به امیدخدا نذری دارم دعاگوی همه دوستان هستم🤲🥰مخصوصا دوستان عزیزی که امروز آزمایش د ...

قبول باشه عزیزجانم 🫶🌈

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مارکاشون خیلی متفرقه شده  درصدشونم خیلی خیلی پایینه

دقیقا سر تو بهم ثابت شد 

الان باید قرمز قرمز میشد نه اینکه هیچی با دوتا اچ سی جی😐😐

به زودی منم مامان میشم😍
قبول باشه عزیزم نذر شما چیه؟؟ وای من چرا می‌خوام امروز نذری بدم اما دیره برا همه چی 

ممنون عزیزم قبول حق باشه انشاءالله🤲🥰آش رشته گلم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۳۱_۰۹۲۰۲۷_2j5n.jpg بیبی چک امروز و دیروز روز ۸ و روز ...

فردایی چه ساعتی گذاشتی امروزی رو؟

الان کامل کامل خشک شده بازم هاله نداره؟

مال دیروزت چقدر طول کشید هاله افتاد؟

به زودی منم مامان میشم😍
قبول باشه عزیزم نذر شما چیه؟؟ وای من چرا می‌خوام امروز نذری بدم اما دیره برا همه چی 

اگه بخوای امام رضا خودش کمکت میکنه تندی کارات راست و ریس میشه یه یاعلی بگو پاشو 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه هاااا  کلا بی بی چکا بعد از چند ساعت که خشک خشک بشن هاله دارن؟یا اگه منفی باشه اصلا نمیوفت ...

روی خود بیبی چک نوشته مثلا اگه بیشتر از ۵ دقیقه هاله بیوفته مثبت کاذبه

ولی خب یه سری هاله هاهم واقعیه ولی خیلی ریزه باید بیبی چک خشک بشه تا دیده بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40