2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
منم آخر این ماه باید برم آزمایش🥴 خدا به خیر کنه، کلا که غذا خور نیستم ولی خب روزی یه دونه بستنی می ...

انشانه که اوکی هست ولی واقعا بستنی ارزشی از نظر مواد لبنی نداره و فقط قندش خیلی بالاست، 

هر بستنی حدودا ۲۰۰۰ کالری داره، بجاش از شیرینی‌جاتی استفاده کن که ارزش غذایی دارن ، شیره خرما و انگور و ....

رعناجان وزن بچه رو از کجا میفهمن؟ سونو؟ چند هفتگی وزنش بررسی میشه؟

از روی سونو میفهمن، تا ۵ ماهگی همه بچه ها به وزن ۱ کیلو میرسن، مثلا توی ۱۸ هفتگی که سونو انومالی هست، جنین حدودا ۲۰۰ گرمه، از ماه ۶ که میخواد وزن بگیره، بررسی وزن جنین مهم میشه، ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من روز ۱۴ بعد انتقال جنین آزمایش دادم دو تا برام انتقال دادن بتام ۳۱۲۰ بود ۴۸ ساعت بعد تکرار کردم شد ۹۰۱۰  و دیروز یک هفته از زمان آزمایش اول ک ۳۱۲۰ بود گذشته و آزمایش دادم شده ۱۹۱۰۰ ...بنظرتون با این بتا ممکنه دوقلو باشه ؟

بچه ها کسی بوده که تا روز یازده انتقالش هیچ علامتی نداشته باشه و باردار باشه؟من هیچ فرقی نکردم حتی ی ...

من هیچ علائمی نداشتم فقط گهگاهی کمردرد و گهگاهی هم زیرشکمم یکم درد می‌گرفت و مثبت شدم خداروشکر 

ممنونم نازنينم 🙏🏻

به به بسلامتی یه مامان دیگه اضافه شد خداراشکر عزیزم تبریک میگم 😍 😍 

انشاءالله تا چند روز دیگه قلبشون تشکیل میشه و یه بار داری خوبی رو تجربه کنی

خدایا شکرت
سلام بچه ها من روز ۱۴ بعد انتقال جنین آزمایش دادم دو تا برام انتقال دادن بتام ۳۱۲۰ بود ۴۸ ساعت بعد ت ...

اره عزیزم ماشاءالله عدد بتا عالیه 

شایدم سه قلو باشن 

مبارکه عزیزم بسلامتی 

خدایا شکرت