2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
مرسی خاله جونم، از صبح پامیشم فقط فکر میکنم چی بخورم😅 کربوهیدرات نباشه، پروتئین تو چی هست 😅  ...

😂😂

من یه مدت رژیم می‌گرفتم وای خیلی سخت بود

نمیدونستم چی بخورم آخرشم رژیم رو ول کردم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم  ۳ تا مثبتی داشتیم شیوا جان مامان محمد و نیلو نیلی ( بیبی چک زدن ، پنجشنبه از ...

مرسی عزیزم. همیشه خوش خبر باشی. ایشالا خبر بارداری خودتو بهم بدی دختر گلم.

تبریک به مامانهای عزیز جدید. ایشالا خدا واسه تون نگه داره جوجه هاتونو

عزیزدلم خوبی از خودتونه مهربون،  انشااله که دست پر برگردی و تمام این رفت و آمدها خاطره خوب بشه ...

فدات بشم عزیزدلم 

انشالا شماهم چند روز دیگه با خیال راحت از سنو برمیگردی 

عزیزم یک سوال. اولین جلسه که برای مراجعه به دکتر علیرضایی از طریق ایت مام نوبت گرفتم یک روز و ساعت م ...

حداقل ۲ ساعتی معطلی داره، سونوی داپلر خود دکتر همونجا انجام میدن، بعضی موقع ها که ویزیت ندارن و شما مثلا مجبوری تو یه تاریخ خاص مراجعه کنی بهتون ویزیت مشترک میدن که در این صورت خود دکتر علیرضایی هستن تو اتاق ولی سونو رو یه دکتر دیگه انجام میدن، ❤ ولی اگه ویزیتتون با خودشون باشه، سونو رو هم خودشون انجام میدن ، 

میگه نیلو وژیان آزمایششون باهم نیست

چرا باهمه

ژیان جان یه روز زودتر میده آزو

نیلو جانم بیبیچکش مثبت شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من اصلا باورم نميشه انتقالم مثبت شده با اون مريضي كه از روز اولم گرفته بودم و آزيترومايسين خوردم ف ...

مبارکه 😍😘دیدی نگران مریضیت بودچقد گفتم نترس داروتو بخور خیلی خوشحال شدم برات 

مرسی عزیزم. همیشه خوش خبر باشی. ایشالا خبر بارداری خودتو بهم بدی دختر گلم. تبریک به مامانهای عزی ...

😍😘

فدای مهربونیت 💜🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40