2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
بچه ها چرا برای کلسیم  سنجد و بادام درختی  استفاده نمیکنید

سلام عزیزم اینا خوبه و من مصرف میکردم اما موقع بارداری بعدا روی بچه حساسیت میاره

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=293156632]وااااای چ حرفیه دختر؟😃 دشمنت شرمنده باشه عزیزم. مگه تو سهم مارو خوردی؟😂😃 دیگه نشنوم 

فدات بشم میدونم شما دلتون خیلی بزرگه خوشحالی من خوشحالیتون ولی منم دوست داشتم خواهرام دلخوش باشن

الهی خدا به زودی شادتون کنه به حق تمام هستی 

انشالله همه چی خوب پیش میره برات  نکنه منم اینجوری میشم که تخمکهام پوچ‌ میشن ؟  منم چند ...

من امپول رو پریشب از خود موسسه گرفتم زدم و شکر خدا امروز تاثیر داشت دکترم شنبه وقتی دیدم تخمک نیست فورا با بی بی چک بررسی کرده و دیده بود اصلا صفره اون هورمونه.من پریشب دیگه دو تا hcg رو جدا تزریق کردم حالا من شکم به اینه که دکتر قبلیه زود برام وقت پانکچر زده بوده و تازه تخمکها رسیدن به سایز نرمال مدام تو ذهنم اینه شنبه روز ۱۱ سیکلم بودش و ازمایش پروژسترونمم ۳۰۰۰ بود اما برای کسانیکه همزمان با من بودن ۸۰۰۰ بود

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
نه من مشکل ایمنی نداشتم چون ای وی اف مکرر بودم دکتر فروتن بهم داد

عزیزم شما پچ استرادیول هم داشتین ؟

قرص استرادیول روزی چندتا؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آترینِ عزیزم تو یکی از مهربونترین بنده های خدایی و خیلی خوشحالم از آشنایی باهات این چه حرفیه قشنگم ش ...

دورت بگردم خواهر قشننگم.خدا میدونه دوست داشتم که چند نفری که باهم بودیم  هم دوره باشیم.بچه هامون باهم باشن

اما با تقدیر نمیشه جنگید. مطمئنم که نوبت هردوتاتون به زودی میرسه.قربونت برم کاش لایق دعاکردنتون باشم

الهی هرچه زودتر راهت هموار بشع و ی پانکچر پر برکتی داشته باشی خواهرم ♥️😘💗

سلام دوستای خوبم  من چند روزی سایت نیومدم هفته پیش چهارشنبه هیستروسکوپی انجام دادم از شانسم ...

سلام عزیزم ان شاالله سبب ساز باشه برات. نگران نمونه هم نباش بعد هیستروسکوپی به همه میدن چیز حاصی نیس ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
[QUOTE=293156632]وااااای چ حرفیه دختر؟😃 دشمنت شرمنده باشه عزیزم. مگه تو سهم مارو خوردی؟😂😃 دیگه نش ...

قربووونت برم عزیز دلم😘😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من منفی شدم😭😭😭

الهییی عزیزم. بمرم برا دلت🥺 الهییی خییلی زود دلت آروم بشه و حاجت روا بشی

من دکتر گفت پرندزولونو قطع کنم ولی نمیدونم دودلم چکار کنم خدایا ؟؟به نظرت ادامه بدم  

عزیزم دکتر بهتر میدونه 

وقتی میگه باید قطع بشه پس قطع کن

منم یکی از سیکلهام با پرد بود

یادمه قبل انتقال قطع شد و بعدش مجدد شروع کردم

البته جزییاتش یادم نیست  چه روزی شروع شد

بازم هرطور خودت صلاح میدونی 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم شما پچ استرادیول هم داشتین ؟ قرص استرادیول روزی چندتا؟

من این سری پچ نداشتم چون فیزیوتراپی رحم رفتم ضخامتم عالی رفت بالا ولی دفعه پنجم روزی دوتا استرادیول داشتم سه تا استرومارین پچ استرادیول هم داشتم