2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
عزیز دلم مبارک باشه انشالله بارداریت بسلامتی طی بشه و نی نی هارو سالم بغلشون کنی🤲😍 گلم خیلی التما ...

قربونت برم عزیزم😘😘

چشم حتما سلامت باشی❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم خدا تودلیتو حفظ کنه میتونمم با هپارینم بخورم با این دوتا کدومش تداخل نداره 

داکسی با هپارین تداخل داره یعنی اثر ضد انعقاد بیشتر میکنه ولی پردنیزلون فقط با قرص لووتیروکسین اگه میخوری با فاصله باشه

قبل انتقال بهم داد به خاطره عفونت احتمالی داده هر بار بهم میده 

سلام عزیزم چیکار کردی به سلامتی باردارشدی 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
آره عزیزم تنها درد یکطرف اونم شدید ومکرر و لکه بینی احتیاج به سونوگرافی زود هنگام داره بقیه ش طبیعی ...

نه پس خداروشکر اینجوری نیست 

امروزم خیلی بهترم درد ندارم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام خوبی گل پسرمون خوبه والله تو سیکل انتقالم هفته ی بعد انتقال دارم برام دعا کن چه خوب بهمون سر زد ...

انشالله که پروانه جان بحق امام رضا این دفعه مثبت میشی با یه گل پسر صحیح و سالم 

راستی اگه دکتر شما مثل فردایی بهت ژل پروژسترون داد قبول نکن بگو با شیاف راحترم برات شیاف پروژسترون بنویسه اصلا ژل پروژسترون توی بارداری به هیچ دردی نمیخوره خیلی ضعیفه

انشالله که پروانه جان بحق امام رضا این دفعه مثبت میشی با یه گل پسر صحیح و سالم  راستی اگه دکتر ...

سحر جونم بهم ژلو نوشته اخه به شیاف حساسیت دارم در حد مرگ خارش میگیرم چه کار کنم شنبه گرفتمش نمیدونستم 

سلام مبارک باشه  ب خوشی و سلامتی بغل بگیریش🥰

فداتبشم عزیزدلم😍😍