2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
مبارکت باشه عزیزم انشاالله خدا صحیح و سالم جوجه هاتو میاره تو بغلت

قربونت برم عزیزم انشاءلله 😘

یه دنیا ممنون هم به خاطره دعاهاتون و هم تبریکا😍😍😍

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
بیشتر درد کمر و شکم داشتم روز اول که هیچی اما روز دوم به شدت حالم بد شد در حدی که دستو پاهام یخ کرد ...

😍😍😍

چراغ امیدو تو دلهامون روشن کردی عزیز دلم 

انشالله که تا آخرش برات بمونه و بارداری راحتی رو داشته باشی تا موقع زایمان

این نگرانی هات طبیعیه تا وقتی بری سونو

من از الان نگرانم☹️ 

ولی خدای ما خیلی بزرگه😍

مثبت فکر کن تا نتیجه ی مثبت ببینی قشنگ من 😘🧿

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیوا جون بتات چند بود عزیزم احتمالا بیشتر از دوتا س که درد داری دوستم سه قلو بود دردش زیاد بود نت ...

بتام ۱۱۲۲ بود روز پانزدهم من اینبار دوتا انتقال دادم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
فردایی جان اینم بگم که من برای بار سوم که انتقال انجام دادم خیلی بیخیالتر بودم همه جا هم میرفتم هفت ...

شیوا جان خیلی بت تبریک میگم این خوشحالی گوارای وجودت 

انشالا این ۹ماهو ب سلامتی و دلخوشی سپری کنی 

یادته علائممون مث هم بود گفتی جواب آزمایشمو گرفتم میام بت خبر میدم ینی امکان داره منم مثبت باشم 

فردایی جان اینم بگم که من برای بار سوم که انتقال انجام دادم خیلی بیخیالتر بودم همه جا هم میرفتم هفت ...

😍😍😍

خوبه که برات زود گذشته...

اتفاقا من انتقال قبلیم همه جا رفتم .. 😂😂 ولی خب از اولشم امیدی نداشتم ، 

اینبار خیلی امید دارم 🥹 حتی اگه خدایی نکرده منفی ام بشم مطمئنم حالم بد نمیشه ون خدارو اینبار طور دیگه ای شناختم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😍😍😍 چراغ امیدو تو دلهامون روشن کردی عزیز دلم  انشالله که تا آخرش برات بمونه و بارداری راحت ...

چشم عزیزم حتما فقط میسپارمش به خدا 

آره نگرانی ها طبیعیه ولی دست خود آدمم نیست

بیشتر به خاطره دعاهای شما بود 😍😍😍

واااای باورم نمیشه از الان دیگه مامان صدام میکنی 🥺🥺 الان میفهمم انرژی مثبت چقد تاثیر داره ، بیخیا ...

الهی من قربون اون بغضت برم فدای نینی هات بشم

آره عزیزم خوندم🩵 مرسی از وقتی که گذاشتی

می‌دونی چون با هم همدوره بودیم از قبل و الان بیشتر حس نزدیکی دارم بهت

خدارو شکر

انگار بخدا خودم مثبت شدم😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جونم بسلامتی ودلخوش عزیرم مال منم زده بالای هزار حالا هزار چند انشاالله بسلامتی هر دوتاش بغل بگ ...

قربونت برم عزیزم ممنونم😍

شما روز چندمت درد خفیف ساق پا هم داشتی ؟ پاهاتم سرد بود؟