2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
انصاری فر.چون تنبلی داشتم تخمک زیاد شد . شوهرم از بیضش گرفتن و بی کیفیت . احتمالا جنین اهدایی باید ب ...

پی ایراد از اسپرم بوده شاید هم تعدادش کم بوده هم کیفیت که جنین‌ تشکیل نشده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😂😂😂 من باز چون علاقه ی خاصی به سوپرایز کردنشون دارم جلوشون نمی‌زنم  یواشکی میزنم که اگه مث ...

چی میگی خدا شاهده ساعت ۶صبح رفتم سرویس بی بیچکم از شب قبل ورداشته بودم  اومدم بیرون (حرکاتمم خیلی اروم بود کسی بیدارنشه)دیدم مادرشوهرم نشسته 😂😂منتظره بی بی چکه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان هیچ ادم پایه ای دورو برم نمیبینم 😁 خودمم از عمد نخریدم جالب اینجاست ک میدونستم این روزهای ...

دور از جووونت😂

اصلا کرمش یه طوریه باید بزنی😬

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ندارم ک بزنم 😂😂 سری قبل ناراحت شدم ولی آماده شده بودم واسه جواب آزمایش  ازین نظر خوب بود&nb ...

🥲 من همیشه نمیدونم چه عکس‌العملی باید نشون بدم بعد منفی شدنش

کلا ریلکسم 

بعد شوهرم فکر می‌کنه مهم نیست برام...

ناراحت میشما... ولی وقتی احساساتی بشم اشکم در میاد

منظورم یکی جلوم گریه کنه منم سریع اشکم میاد گریه نکنه نه🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چی میگی خدا شاهده ساعت ۶صبح رفتم سرویس بی بیچکم از شب قبل ورداشته بودم  اومدم بیرون (حرکاتمم خی ...

😂😂😂

ای خدا ، طفلی از ذوقشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره دیگه الان باید تاوان بدم 😬😬

مثبتی انشالله 😍♥️

یه ایت الکرسی میخونم که انشالله جواب 

ازمایشت مثبت باشه 🧿🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥲 من همیشه نمیدونم چه عکس‌العملی باید نشون بدم بعد منفی شدنش کلا ریلکسم  بعد شوهرم فکر می‌کن ...

من از وقتی ک ازدواج کردم اشکم دم مشکمه 

داشتم آماده میشدم برم واسه جواب دیدم باز مادرشوهرم شیطنت ب خرج داده تلفنی جوابو گرفته بهم گفت منفیه باورم نمیشد فک میکردم شوخی میکنه رفتم تو بغل شوهرم نیم ساعت با صدای بلند گریه کردم 

اشک همشونو در آوردم 

پدرشوهرم میگه یکی از صحنه های دردناکی بوده ک تاحالا دیدم 

خیلی لحظه های بدی بود همون موقع وسیله هامو جمع کردم برگشتیم شهر خودمون تا رسیدیم خونه دوتایی اشک ریخیتیم 

من از وقتی ک ازدواج کردم اشکم دم مشکمه  داشتم آماده میشدم برم واسه جواب دیدم باز مادرشوهرم شیط ...

🥺🥺🥺

منم انتقال قبلی بیبی چکم منفی شد 

شوهرم گریه میکرد منم پا به پاش

من گریم بگیره حالا حالا تموم نمیشه ولی استارت اولیش مهمه🤪😂

انشالله اینبار دیگه جبران میشه اون سختی هامون

بخدا الان hcg زدم خیلی درد داشت قهقهه میزدم از درد 😂

میگم ک نرمال نیستم اصلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥺🥺🥺 منم انتقال قبلی بیبی چکم منفی شد  شوهرم گریه میکرد منم پا به پاش من گریم بگیره حالا ح ...

اسم آمپول هاش سی جی چ بود ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره هردوتا مادرا خیلی خیلی خیلی دوس دارن بچه مارو ببینن

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

میگم توام تند تند گرسنه میشی؟

من دارو هام یه طوریه زود گرسنم می‌کنه ( قبل انتقال همین بودم الان بدتر شدم)

مامانم میگه بچه ها میخورن گشنه میشی😐 میگم مادر من بچه ها دوتاشون روهم اندازه کنجد نیستن چیو میخوان بخورن😂🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥺🥺🥺 منم انتقال قبلی بیبی چکم منفی شد  شوهرم گریه میکرد منم پا به پاش من گریم بگیره حالا ح ...

امین انشالا ک همین طوره 

این سری همش دلداریم میده میگه ما ک سنی نداریم اگه منفی شد مث سری قبلی خودتو اذیت نکنی حالا طفلی خودش خیلی بیشتر از من اذیت شد