2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
آره بابا تا روز آزمایش باید خودمونو کنترل کنیم  گرچه من دوست دارم تولد امام رضا بی بی چک بزنم ...

تولد امام رضا کی هست ؟

من هرچی تقویم نگاه میکنم نمی‌بینم 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تولد امام رضا کی هست ؟ من هرچی تقویم نگاه میکنم نمی‌بینم 

سلام عزیزم امروز حالت چطوره ؟

تولد امام رضا ۱۰ خرداد

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. وا، مگه دو سه روز قبل انتقال ندادی فردایی؟! من روز ۶ زدم تازه دوقلو بودن و ۵ روزه به زور معل ...

😎😂

خب برای منم دوقلوعه

آخه دوتا آزادسازی دارم دومی ۸ خرداد

آزمایشمم ۱۶ خرداد

یعنی بینش ۸ روز فاصلس🫤

گفتم شاید نشون بده قبلش...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم خیلی متاسفم از مشکلاتی که پیش اومده براتون و خدا را شکر که الان طاهرا روزهای سخت را پشت سر گذا ...

😚😚😚😚

مررررررسی دلبر مهربونم♥️

خدا انشالله ارزو های قشنگت رو برآورده کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من این ماه پردنیزولون شروع کردم الان ی هفتس پریود عقب افتاده کسی میدونه پردنیزولون باعث عقب افتادن میشع یا نه ؟میخوام سیکل انتقال شروع کنن پربود نمیاد 😕😕

انصاری فر.چون تنبلی داشتم تخمک زیاد شد . شوهرم از بیضش گرفتن و بی کیفیت . احتمالا جنین اهدایی باید ب ...

🥺🥺🥺

عزیز دلم نمیدونم چی بگم 

میفهمم چه حالی داری 

انشالله هرچه زودتر به آرزو های قشنگت برسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها  شنیدم عوارض داره ژل بهداشتی  کیا استفاده میکنن ؟راضی هستید؟

من قبلا استفاده میکردم عفونت می‌گرفتم

منظورم خشکی واژن که باعث میشد لبه های واژنم ورم کنه و خارش شدید

حالا شاید من حساسیت داشته باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم من آزمایش دادم و هیچ مشکلی ندارم  ولی همسرم آزمایش اسپرم داده و تماما صفره  ...

عریزم از بیضه باید بیوپسی کنن انشالا اسپرم پیدا میشع امیدت بخدا باشه دو ماه تقویت بکن همسرت بعد برین بیوپسی 

وسوسه شدم ولی میدونم کسی برام نمیخره😂😂 مرسی فدات شم همچنین واسه شما و همه دوستان تا‌پیک

خوبه که پیشتن ونمیتونی یواشکی هم بری بخری😂😅

به زودی منم مامان میشم😍
فاطمه جان مربای به خودتون درست کردین یا آماده بود بعد اگه خودتون درست کردین با شکر درست کردین ؟؟

آره عزیز دلم خودمون درست میکنیم و با شکر

یعنی منکه بلد نیستم😁 ولی میبینم بقیه رو

شهرستانمون به داره 

که الان فصلش نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه خوب عکس میدن اینجا از این خبرا یوخ خودتون عکس میخوایین

نه همونجا که دراز کشیده هستیم با یه تبلت بزرگ بهت نشون میده

ولی کاش میشد میشد برات ارسال کنن🥹 به همسرا هم نشون بدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40