2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
نمیدونم راستش. من هر چی میخوام جدید بخورم تو اینترنت سرچ میکنم. مثلا تخم گشنیز اصلا تو بارداری خوب ن ...

عه مثل من😁

منم سرچ میکنم ، بعد متوجه شدم کدو سبز منبع فولیک اسید هست

یا خیلی چیزای دیگه😉

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

با بیمه نزدیک ۲۰۰. آزادش ۵ میلیونه فکر کنم. با تاییدیه بیمه میدن خیلی هم سخت پیدا میشه

ببخشید انقد سوال میپرسما🤦🏻ینی یدونه قبل انتقال زدی بعد ک مثبت شد 3تای بعدی؟ اولین باره این سرم برا انتقال میزدی یا قبلا هم زده بودی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@فردایی_روشن     سلام دوست جان،به سلامتی انتقال دادی،انشااله ۱۴ روز دیگه جشن شادی توئه،م ...

سلام قربونت برم

مرسی قشنگم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@فردایی_روشن     عزیزم با اسپکلوم چه کردی؟؟مثل اینکه پیروکسیکام مشکلتو حل کرده بدونم من ...

قرص پبروکسیکام به شدت خواب آور بود

من موقع ورود خوردم تا دکتر بیاد یک ساعت شایدم بیشتر طول کشید

وقتی دراز کشیده بودم و منتظر انتقال شدید چرت میزدم 😂 هرکی میومد بالاسرم با منگی چشامو باز میگردم

موقع انتقال هم تند تند نفس عمیق می‌کشیدم و سعی میکردم کمرم رو بلند نکنم

بازم درد داشتم ولی واقعا شل بودم با قرصه 

رفتنی سمت خونه ام تو اسنپ خوابیدم ..

رسیدم خونه ناهار خوردم بازم خوابیدم

شبم قرص خوابی که خود دکتر بهم داده رو خوردم باز خوابیدم😂😂

روز اولم خیلی خوب بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@فردایی_روشن     عزیزم با اسپکلوم چه کردی؟؟مثل اینکه پیروکسیکام مشکلتو حل کرده بدونم من ...

درسته از نظر خودم شل بودم ولی بازم دکتر همش تکرار می‌کرد خودتو شل کن 😐 

کمرم که از تخت فاصله می‌گرفت اخطار میداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله که بحق امام زمان اصلا دچار لکه بینی و خونریزی نشی منکه مردم و زنده شدم با خونریزی

منمنونم عزیز دلم میدونم چه روزای سختی پشت سر گذاشتی قربونت برم.انشاالله بع بعدش راحت وشیرین بگذره برات 

نمیدونم راستش. من هر چی میخوام جدید بخورم تو اینترنت سرچ میکنم. مثلا تخم گشنیز اصلا تو بارداری خوب ن ...

آها باشه عزیزم.میشه اطمینان کرد.البته دیگع توبه کردم که روزه ی شک دار بگیرم.ممنونم بابت راهنمایت عشقم

قرررربونت برم نیاز جونی انشالله معجزه خدارو ببینی به زودی زود

انشالا خاهره مهربونم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭