2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😃 من متولد ۷۷ ام ولی نیمه دومی ام ۲۴.۲۵ سالمه همسرم شد ۳۰ ساله امروز متولد ۷۲ هست ولی سال ۹۲ ازد ...

بابا خیلی کوچولویی که. میتونستی جای دختر من باشی. من سال بعد تولدت دانشگاه رفتم. بیا بغلم دخملم🥰🥰🥰

سلام به همه ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنین

میخوام سیکل آی وی اف رو شروع کنم اما خیلی دو دلم

ماه پیش دو تا فولی داشتم فقط با لتروزول یکی 21 و یکی 18

آی یو آی کردم اما منفی شد

این ماه روز دوم پریود رفتم سونو گفتن تخمدان راست ضعیفه فقط یک فولیکول و چپ سه تا فولیکول داره

و بعد برای پنج‌روز من دارو دادن روزی یکی اچ ام جی و 24 درجه سینال اف 

حالا سوالم اینجاست با وجود تعداد کم فولیکول توی سونوی روز دوم آیا سیکل درمان رو شروع کنم یا این ماه تقویتی مصرف کنم آی وی اف انجام ندم.

میترسم تخمک زیادی نداشته باشم برای پانکچر

ضمن اینکه آزمایش همسرم تعدادش کمه اما مورفولوژی و تحرک نسبتا قابل قبوله شنبه میریم واسه dfi

ممنون میشم بگین شما تعداد فولی هاتون روز دوم چقدر بود ایا ادامه بدم یا نه

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
فدای محبتت عزیزدلم  😘😘😘 انشالله خواسته ی قلبیت با مصلحت خدا یکی باشه 💙🩵

مرسی عزیزممم انشالله 😍😍😍به حق نفس هاودعاهای شما ودوستان انشالله که دل منم شاد میشه ❤️ فعلاکه باید ازاول شروع کنم توکل به خدا...

خدایاشکرت🤲🤍
بابا خیلی کوچولویی که. میتونستی جای دختر من باشی. من سال بعد تولدت دانشگاه رفتم. بیا بغلم دخملم🥰🥰 ...

آخ جووون بازم مامان 😍🫂

مامان خودم متولد ۶۰ هست

بابام متولد ۵۵

ای جااانم انشالله همیشه موفقیت هاتون رو جشن بگیرید

وای خدا پس من چقدر بی ادبم باهمتون راحت صحبت میکنم🫢از همه چی میگم ببخشید تورخدا 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@sarayyyyy     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل ...

ممنون عزیزدلم

چقدرشمامهربونید

ان شاءالله بتونیم براخودتون جبران کنیم🌺🌺🌺🙏🙏🙏😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
علل نازک شدن دیواره رحم نوسانات هورمونی و کاهش ترشح استروژن و اختلال در ترشح پروژسترون در بدن. تاث ...

همه ی موارد 😅

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

https://s8.uupload.ir/files/img_20230524_221147_847_0gs.jpg

https://s8.uupload.ir/files/img_20230524_221150_954_b913.jpg

🥹🥹🥹

خواهر شوهرم فکر می‌کنه دو هفته دیگه انتقال دارم

الان عکس جوراب فرستاده میگه نگا دختر داداشم چی خریدم

با عکسش بغض کردم😍🥹

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خاله جون خوبی عزیز دلم ؟ امتحانات رو چطور پاس کردی🤨😉

سلام قربونت برم خاله جون😘😍 خوب بود شکر خدا😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱