2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
انشالله هر دومون مثبتيم يعني تا ٢٠ روز داروهاشو ادامه داده؟

انشاءلله عزیزم همه منتظرا❤️

ازش پرسیدم میگه خبر نداره

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
معمولا زیر سی سرکلاژ میکنن باید استراحتت بیشتر کنی چون خیلی اومده پایین باید استراحتت بیشتر کنی

ممنونم گلم اخه زیاد کاریم نمیکنم فقط خونه پله داره سرکلاژ درد داره؟ تو سرکلاژ کردی نه؟ چقد هزینش شد نمیدونم ب دکتر بگم سرکلاژ کنه نگم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما علايمت چيه شيوا جان؟

هر جا خوندم و شنیدم میگن اصلا به علائم نیست پس نمیتونیم دلمونو به این چیزا خوش کنیم فقط باید توکلمون به خدا باشه 

اینبار علائم خاصی ندارم فقط درد خفیف زیر شکم و کمرم 

با اون علائمی که گفتم روز دوم و روز دهم دست و پاهام یخ کردو افت قند داشتمو میزدم زیر گریه اینم میگن به خاطره داروهای هورمونی که استفاده میکنیم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
توروخدا ببخشید این سوال رو میپرسم🙈 من شاید دوماهی باشه نزدیکی نداشتم ... بعد دیشب یه خواب عجیبی د ...

وای منم بعد انتقالم اینطور شدم انشالله ک مثبتی 😍😍😍انشالله علاعم مامان شدنت باشه گلم 

ببین اگه ادامه دار بود حتما پیگیری کن و با دکترت درمیون بزار 

من هفته پیش مریض شدم ریه هام عفونت کرده بود

بعد کلا ارث داریم تنگی نفس رو

الان واقعا حالم خوبه جای نگرانی نیست

فقط وقتی سرفه میکنم شوهرم یه نوچ میگه😒😂

بعد منم دلم درد میگیره

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من هفته پیش مریض شدم ریه هام عفونت کرده بود بعد کلا ارث داریم تنگی نفس رو الان واقعا حالم خوبه جای ...

خداروشکر عزیزم با همین روحیه خوب پیش برو 😍😍😍

نه عزیزم خیلی خوب توضیح دادی اگه معلم میشدی هم ماشالله عالی بودی 🤩 کامل متوجه شدم  فردا برای ...

قربونت برم عزیزکم 🩵💜

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فعلا اینجوری میگه بزار ببین وقتی مثبت شد بازم نظرش همین مطمئن باش تو هم بهش کار نگی خودش مثل پروانه ...

🥹🥹🥹

ذوق کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با زبون میتونی ازش کار بکشی نگران نباش بگو باباش پاشو فلان کارو بکن ، نی نی میگه فلان چیزو میخوام&nb ...

🤪🤪

ما خانوما بلدبم چیکار کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااای مثبت شدی رفت من یکی از نشونه های مثبت شدنم همین بود دکتر گفت بخاطر افزایش خونرسانی به رحم هست& ...

خواب دیده بودما😁

حالا جالبه خوابم الان یادم نیست فقط از خواب پریدم ...

جدی ؟

یادم نمیاد انتقال قبلی ها اینطوری شده باشم...

ولی راستش از قبل انتقال درد داشتم هنوزم باهامه ( کمرم اضافه شده)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه ۲۴ اردیبهشت انتقال داشتی فردا میشه دوازدهم باید خود روز انتقالو هم حساب کنی احتمال زیاد که نشو ...

دکتر به من گفت اگه روز ۱۴ منفی بودی روز ۱۶ بازم آزمایش بده شاید روز ۱۶ رشد کنه...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر جا خوندم و شنیدم میگن اصلا به علائم نیست پس نمیتونیم دلمونو به این چیزا خوش کنیم فقط باید توکلمون ...

انشالله که شما و مامان محمد مثبت هستید😍🧿

من برعکسم هورمون بدنم که می‌ره بالا گور میگیرم( تو پریودی ام اینجوری میشم)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای محبتت عزیزدلم  😘😘😘 انشالله خواسته ی قلبیت با مصلحت خدا یکی باشه 💙🩵

منتظر اینم بیایی بگی وای فاطی من سه قلو باردارم انشاالله انشاالله انشاالله 😍😍😍😍😍💋💋🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای منم بعد انتقالم اینطور شدم انشالله ک مثبتی 😍😍😍انشالله علاعم مامان شدنت باشه گلم 

جدی میگی 😍

روز چند عزیزم ؟

آخه واسه من امروز صبح رو هم که حساب کنم روز اول میشه

شوهرم میگه نسبت به سری قبل بیخیال تر هستم 😁 مثل خودم شده

اینجوری خیلی بهتره خدایی نکرده منفی ام بشه تو ذوق نمیزنه زیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40