2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
به جاش نی نی جا داره خوب تکون بخوره بزرگ بشه خخخ        

😂😂😂

آره جای ۳.۴ تا نینی هست داخل شکمم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشاله ۳ قلو بشن حسابی حالت جا بیاد    

😁😁😁

همین دوتا جنینم به امید خدا بگیره دیگه نمیخوام 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ایشاله ۳ قلو بشن حسابی حالت جا بیاد    

الهه جون سرفه هام از عماق وجودمه😐😂

بعدش دل‌درد میشم🥲

به نینی بگو واسم دعا کنه بخیر بگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😁😁😁 من خیلی وقته همسرم رو منع کردم از عفونت ترسیدم الانم که بخاطر انتقال بعدا هم چون باردارم🤪

بنده خدا

یعنی همسرتو مجبور کردی پا به پا لحظه به لحظه تمام درد و سختی هایی که میکشیو اونم بکشه😄😉

فقط کم مونده بگی آمپولم بزنه

ولی خدایی تمام دردا مال ماست کاش مردا هم همزمان با ما این چیزارو تجربه میکردن هر کسی حرفمو قبول داره این متنو لایک کنه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
الهه جون سرفه هام از عماق وجودمه😐😂 بعدش دل‌درد میشم🥲 به نینی بگو واسم دعا کنه بخیر بگذره

چشم عزیز دلم حمد خوندم برات عزیزم ایشاله زود خوب میشی آب ولرم بزار پیشت یه ذره یه ذره بخور 

سلام عزیزم. از پنج کمتر بوده. ببین منم اینجوری نیستم که بگم مشکل ضخامت نداشتم اما همیشه بالا میرفته ...

علل نازک شدن دیواره رحم

نوسانات هورمونی و کاهش ترشح استروژن و اختلال در ترشح پروژسترون در بدن. تاثیرات جانبی برخی داروها مانند داروهای باروری. سبک زندگی بد افراد و رژیم تحرک و تغذیه نامناسب آنها. استرس زیاد و نداشتن خواب مناسب و استراحت کافی

از این موردایی که گفته نبوده ؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
همین ۲ تا اگه یکیش همسان بشه ایشاله میشن ۳ قلو    من دختر عمم ۳ قلو داره پسر خیلی ماشاله ...

😁😁😁😍😍😍

می‌دونم ولی همین دوتا کافیه 

من در توان خود نمی‌بینم که بتونم بزرگ کنم🥲😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنده خدا یعنی همسرتو مجبور کردی پا به پا لحظه به لحظه تمام درد و سختی هایی که میکشیو اونم بکشه😄😉 ...

😂😂😂

ولی اینم کمشه...

من پی ار پی کردم اصلا درد نداشتم

ولی یه کارایی یه کولی بازی کردم که همش ناراحتم بود🤪😂

می‌دونم مرض دارم ولی حقشه باید همیشه نازمو بخره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشم عزیز دلم حمد خوندم برات عزیزم ایشاله زود خوب میشی آب ولرم بزار پیشت یه ذره یه ذره بخور 

😍😘

مرسی مهربونم 🫂

وقتی خوابم سرفه ندارم نمیدونم چرا بیدارم انقد سرفه میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی راحته اصلا ترس نداشته باش من جرعت ندارم خودم بزنم برای خودمو به شوهرم آموزش دادم اون برام میز ...

از شوهرم تزریقاتی درنمیاد بس که از امپول میترسه باید خودم یاد بگیرم برای خودم بزنم  

اینی که گفتی یه کم سرنگو بکشم بالا یعنی سوزنو بکشم بیرون؟ 

یا اینکه مثل خونگیری  که خون میگیرن و خون رو میکشن تو سرنگ یه خورده بکشم تو سرنگه ببینم خون میاد یانه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
الهه جون سرفه هام از عماق وجودمه😐😂 بعدش دل‌درد میشم🥲 به نینی بگو واسم دعا کنه بخیر بگذره

عزیزم آب ولرم کنارت باشه کم کم بخور گلوت خشک نشه

دستگاه بخور هم تو اتاقت روشن کن

از شوهرم تزریقاتی درنمیاد بس که از امپول میترسه باید خودم یاد بگیرم برای خودم بزنم   ای ...

😂😂😂

خوب شد من معلم نشدم

آره عزیزم وقتی آمپول رو زدی اول مثل خون گرفتن بکش بالا ببین خون نیاد ( تو رگ نباشه) بعد تزریق کن

اگه خون اومد جاشو عوض کن

من فشار دادنی که آمپول بره توم دردم میاد برای همین از فاصله ی نزدیک مثل دارت میزنم توم که یهو بره

نمیدونم چطوری توضیح بدمش

بعد نگاه میکنم ببینم سر سرنگ ( آمپول) رو به بالا باشه اونجوری درد موقع وارد کردن کمتره

یه سر برو تزریقات بگو بهت آموزش بدن و چکار کنی دردش کمتر باشه

پروژسترون باید خیلی آروم تزریق بشه تا گلوله نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعای یستشیر ذکر یونسیه.زیارت آل یاسین وهفتاد حمد امشب خوندم به نیت حاجت روایی خواهرام.سلامتی امام زم ...

طبق این لیست روزی که نوبت منه روز آزمایشمه🥰🥰 

خیلی خیلی ممنونم ازت مهربون

به زودی منم مامان میشم😍