2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
مبااااارکه عزیز دلم😍😍 «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

ممنونم عزیزم انشالله قسمت خودت خانوم گل بری سونو دوسه هفته دیگه صدا قلب نی نی هاتو بفهمی عشق کنی ان شالله 🙏😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا ببخشید این سوال رو میپرسم🙈 من شاید دوماهی باشه نزدیکی نداشتم ... بعد دیشب یه خواب عجیبی د ...

نه عزیزم گمون نمیکنم نگران نباش

ما ایرانیا نزدیکیو منع کردیم که دچار انقباضات رحمی نشیم تا جنین راحتر بتونه لانه گزینی کنه

جارب اینکه اونور آبیا اصلا همچین چیزیو قبول ندارن حتی میگن اگه نزدیکی داشته باشن بهتر هم هست😅

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
لوبیا سبز تخم کدو آناناس انبه آب هویج ودر کنارش آب فراوان بخور انشاءالله که بالا میره

ممنون از توصیه ت. باشه متشکرم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چند بود ضخامتت عزیزم ؟ تا فولیکولت برسه باسایز 18-19 اندومترت بالاتر میره

زیر 5 بوده. نمی دونم قبلا هم اینجوری میشد که اولش زیاد بالا نمی رفت و بعد زیاد می شد، اما اینبار انگار نازکتر بوده. بعد من در حالت عادی نهایتا تا روز 16 فرصت دارم برای تخمک گذاری. نمی دونم تا اونموقع مطلوب میشه یا نه

چند بود ضخامتت عزیزم؟ اگه برات امکانش هس پچ استرادیول بگیر یا بچه ها میگفتن امپولشم خوبه

پرسیدم گفتن کمتر از 5 بوده عزیزم. من سیکل سیمولیشن هستم. سیکل انتقالی که با تحریک تخمدان همزمانه. استرادیول نمی دن گویا.

قربونت برم که اینقد تایپ کردی الهه جونم انجیر چرا ؟وای من روزی 7.8تا میخورم بخاطر یبوست دیگه نمیخور ...

خواهش میکنم عزیزم هر چیزی فکر کنم ایشاله به دردت میخوره برات تایپ میکنم دوست خوبم . عزیزم دکترم گفت انجیر ۲ تا دونه روزی بیشتر نخور . آلو اصلا نخور . آلو هموناس که زرد و قرمز داره باهاش لواشک درست میکنن . زرد آلو و گوجه سبز کمش اشکال نداره . عزیزم کلا سرکه و ترشی خوب نیست تو بارداری مخصوصا اولاش برای رفع هوست عیب نداره خیلی خیلی کم بخور . هویج خام نخور اصلا و جعفری و گشنیز به شدت قاعده آورده اصلا نخور . مخصوصا این اوایل بارداری . کرفس هم همین طور . سیاه دونه و زنجبیل خیلی گرمه نخور اصلا . کلا چیزای گرمی این اوایل نخور اصلا . ببین عزیز دلم کسایی که بارداری طبیعی دارن و خداروشکر مشکلی ندارن دکترا میگن میتونن همه چی به تعادل بخورن ولی ماها که این همه زحمت کشیدیم و با کوچکترین مسئله ای ممکنه شرایطمون خدای نکرده تغییر کنه باید توی خوراکیایی که احتیاط داره بیشتر مراعات کنیم . مخصوصا روزای اول تا تشکیل قلب و بعدشم تا پایان ۳ ماهگی . یا حتی خم و راست شدن و ایستادن طولانی هم باید خیلی مراعات کنیم . انشاله نی نی ها مون که دنیا اومدن تلافی میکنیم حسابی  

ممنونم عزیزم انشالله قسمت خودت خانوم گل بری سونو دوسه هفته دیگه صدا قلب نی نی هاتو بفهمی عشق کنی ان ...

😍😍😍

من غَش کردم براشون

ممنون عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه عزیزم گمون نمیکنم نگران نباش ما ایرانیا نزدیکیو منع کردیم که دچار انقباضات رحمی نشیم تا جنین راح ...

😁😁😁

من خیلی وقته همسرم رو منع کردم

از عفونت ترسیدم الانم که بخاطر انتقال بعدا هم چون باردارم🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هزار ماشاله ، یه ماشاله بگو دختر تو این وضعیت خودتو چشم نزن

اصلا هم ماشاالله نداره🥲 این همه اضافه وزن...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@ماهورجان      سلام عزیزم آندومترتت چند بود ؟ منم اوایل همینطور بودم اتفاقا بعد ا ...

سلام عزیزم. از پنج کمتر بوده.

ببین منم اینجوری نیستم که بگم مشکل ضخامت نداشتم اما همیشه بالا میرفته. حالا یکم دیرتر. اما اینبار روز 11 گفت نازک. و اینکه با داروی تحریک تخمدان اکثرا خوب مبرفته بالا ضخامتم. نمی دونم ایندفعه چرا اینجوری شد. پیاده روی هم خیلی رفتم.