2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
انشاالله سیکل ‌‌‌‌‌‌‌‌‌موفق و برکتی باشه.الهی به بزرگی کرمش این نعمت قشنگشو بهت بده عزیزم 

ممنونم عزیزم

ان شاالله شما هم بارداری خوب و راحتی داشته باشید و نی نی تون رو به سلامت بغل کنید

بعدظهر برم بگیرم..من فقط دودفه تو سالاد الویه خوردم.. چطو بخورم؟ گرمش کنم؟

عزیزم لوبیا سبز تازه هست تو بازار بگیر بعد آب‌پز کن با کمی نمک که یکم طعم بگیره بعد همینطور خالی خالی بخور

یا میتونی لوبیا پلو درست کنی ولی آب‌پز بهتره 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  بچه ها من امروز روز تقریبا یازده سیکلم بود و ضخامت آندومترم نازک بود. سیکل انتقالم. چکار ...

لوبیا سبز تخم کدو آناناس انبه آب هویج ودر کنارش آب فراوان

بخور انشاءالله که بالا میره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من مشکل از همسرم بود قبل پانکچر فقط بمن Hmg داد دکتر که ۴۸ تخمک داشتم ۲۸ جنین شد دفعه اول هم فقط سین ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم هر دوتا پانکچر رو بیمارستان بهمن بودی؟ یبار گفتی جنیناتو بردی نیکان چرا؟ بهمن خوب نبود انتقالش؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام  بچه ها من امروز روز تقریبا یازده سیکلم بود و ضخامت آندومترم نازک بود. سیکل انتقالم. چکار ...

چند بود ضخامتت عزیزم ؟

تا فولیکولت برسه باسایز 18-19 اندومترت بالاتر میره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
منم امشب خیلی گریه کردم چی میشدخدا بی دغدغه بهمون بچه میداد😔😔 مرسی اترین مهربونم لطف کردین انشالل ...

قربون دلت برم میدونم چیا تو دلته خواهری اما مطمئن باش به زودی نوبتت میرسه.سوپرایز خدا نزدیکه عزیزم

الهی آمین

الهی هیچ زنی منتظر نمونه که خیلی سخت 

مرسی از توضیحاتت عزیزم هر دوتا پانکچر رو بیمارستان بهمن بودی؟ یبار گفتی جنیناتو بردی نیکان چرا؟ بهمن ...

نه دفعه اول بیمارستان پارسیان پانکچر شدم بعد جنین بردم مام 

یک دفعه هم بیمارستان بهمن پانکچر شدم با دکتر رزاقی بودم چون از ایران رفت من چندتا جنین بردم نیکان که جنینام از بین بردن