2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر جان من الان یادم افتاد یه جنین ۳ روزه تو بیمارستان گاندی دارم که واسه سال ۹۹ چون اون موقع ها تعی ...

عزیزم باید ببینی کیفیت جنینت خوبه یا نه من جنین سه روزه هشت سلولی گرید A داشتم ولی به بلاست نرسید چهار روزه رشدش متوقف شد ولی درصد مثبت شدن بلاست خیلی بیشتر از سه روزه هست باید بر اساس کیفیتش با جنین شناس مشورت کنی

ممنون الهه عزیزم از لطفت حتما انجام میدم خیلی دارم اذیت میشم

میدونم عزیزم خیلی سخته چون خودم کشیدم درکت میکنم انشاله زوده زود خوب میشی عزیزم . معذرت میخوام سحر جان شما استراحتت در چه حده ؟ همسرم ۲شنبه مجبوره بره سره کار میشه ۱۰ روز بعد عمل ؟ نمیدونم تنها بمونم خوام غذا گرم کنم بخورم یا کسی رو هماهنگ کنم بیاد پیشم. ۳ روز بعد عمل که سونو شدم طول سرویکسم شکمی ۲۷ بود . دکتر گفت خوبه ولی کلا یکم میترسم  

سحر جان خوبی میگم دکتر پردنیزولون روزی یکی کرد آمپول پرژسترون حذف کرد جاش کرد شیاف ولی نسبت به قب ...

سلام عزیزم یعنی یه امپول داشتی یه شیاف؟ یا دوتا امپول ذاشتی یه شیاف؟ اصلا برای کم کردن پروژسترون عجله نکن چون میتونه باعث خونریزی بشه خدایی نکرده