2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
پريود كه نميشي عزيدم شما الان تخمك نداري رحمت را براي انتقال آماده كردن استرس نداشته باش

فداتشم انتقال سومم هست 

انتقال قبلی ها اینجوری نشده بودم🤨

از الان بخواد دل‌درد بشم وای موقع انتقال 😂 خودمو دق میدم که داره پری میاد

عه چه جالب تخمک نداریم؟؟ من حتی ترشح تخمک گذاری هم داشتم چند روز پیش😰😂

این چه بدنیه که من دارم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم روز انتقال سرماخوردم ازين ويروس جديدا خلط فراوان دارم دارو ميخورم و آب نمك قربره ميكنم ه ...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

منم مثلا خوب شدم چون حالم خیلی بد بود

الان فقط سرفه دارم و گاهی نفس تنگی

وقتی سرفه میکنم دلم بیشتر درد میگیره

میگم نکنه ضخامتم خیلی بالا رفته که درد دارم🤨

چه مرگمه پس🤪😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️ منم مثلا خوب شدم چون حالم خیلی بد بود الان فقط سرفه دارم ...

ممنونم عزيزم🙏🏻

اينجوري نگو

به اميد خدا همه چيز عالي پيش ميره و انتقالت با موفقيت ميشه

تاثير داروهاست كه ترشح داري رحمت آماده است عزيزم به اميد خدا اين باز مثبتي

😃😃😃

ممنون جانِ من

انشالله شماهم خبر مثبت شدنتو اینجا بزاری😍 و تا آخر بارداری ، بارداری سالم و راحتی داشته باشی 🧿🤲🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزيزم🙏🏻 اينجوري نگو به اميد خدا همه چيز عالي پيش ميره و انتقالت با موفقيت ميشه

😘😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم خودتو اذیت نکن منم بار اول خیلی خیلی اذیت شدم وضعیت خودمو شوهرم جوری بود ک میگه اون مدت اندازه ۴ ...

عزیزم ممنونم از دلداریت♥️

دعا میکنم انتظار همه با مثبت شدن به پایان برسه

الهی که اینبار مثبت میشی عزیزم🤲🏻🤲🏻

😃😃😃 ممنون جانِ من انشالله شماهم خبر مثبت شدنتو اینجا بزاری😍 و تا آخر بارداری ، بارداری سالم و ...

انشالله🙏🏻 يعني ميشه منم بيام بگم جوابم مثبته؟؟؟🥹

خدايا خودت به من و به همه منتظرا نظر كن🙏🏻

میگم برای شروع دوباره سیکل همه اون آزمایش ها رو دوباره می گیرن ؟  این ماه برم اززمایش ها رو بد ...

اگه زمان زیادی گدشته باشه میگیرن یا مثلا من پرولاکتینم و ویتامین دی و تیروئید رو برام انجام دادن چون قبلا توشون مشکل داشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره عزیزم یک ساعت پیش آزمایش دادم تا ۵ گفتن جوابشو میدن توکل به خدا انشاالله با دعای شما دوستام خدا ...

اای جااانم. الهیییی ب حق حضرت زهراس خوش خبر میای گلم😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم ممنونم از دلداریت♥️ دعا میکنم انتظار همه با مثبت شدن به پایان برسه الهی که اینبار مثبت میشی ...

عزیز دلم منم انتقال اولم که منفی شدم 

انگار دنیا برام تموم شده بود

من تا ۳.۴ سال دیگه دنبالش نرفتم...

بیزار شده بودم 🥲

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶

گریه کن تا آروم شی ، ولی زود آروم شو

نزار دیر بشه ...

انتقال دومم که منفی شدم ، قوی تر بودم گریه نکردم

بعد ۳ ماهی که خود دکتر گفت رفتم برای انتقال بعدی

همینجوریشم که زود اقدام کردم شده ۵ ماه فاصله

انتقال قبلیم دی ماه بود

انتقال سوم ۲خرداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستانم 

من امروز اومدم مطب برای خراش،گفتن یه شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بذار ،دلم میخواد یکی دیگم بذارم ایننقدر که از درد میترسم😫

دفعه سومه میام خراش اون دوبار قسمت نبود انتقال بدم اینبار دیگه انشااله نتیجه بده،هربارم میترسم هربارم خودم پیشنهاد میدم😅