2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه یبوست هم دارم  الانم کمی داغم انگار تب دارم.ترسیدم تب دیگه چرا

با غذاتون روغن زیتون بخورین یا ساشه منیزیوم بگیرین مصرف کنین تا یبوست نشین .تب اگه بازم دارین برین مرکزتون اطلاع بدین .هنوزم تب دارین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت بشه الهی به زودی روزی شما بشه ممنونم بابت دعای قشنگت آبجی 

مرسی عزیزم ان شاالله😘🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

@rose_710    

سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل الان و آینده تون خوندم❤️. ان شاالله به زودی فرزندان سالم و صالح و نور چشم و باعث سربلندی پدر مادرشون داشته باشید😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@rose_710     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل ا ...

قربونت برم الا جان ،چقدر تو‌ مهربونی و چقدر من به دعا نیاز دارم 

انشالله اینبار که انتقال میدی صاحب یه جفت نی نی ناز بشی ❤️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آخه میترسم سارا من سنم بالاس و تو سن بالا ممکن ژنتیک تخمک مشکل داشته باش دور از جون گرچه به قول دکتر ...

نه گلم انرژی مثبت بده

بگو به زودی صدای قلبشومیشنوم وذوقم صدبرابرمیشه😍😍😍

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم خوبی یه مدت درگیر بودم برایه فردا نوبت دارم روز سوم پریودیمه وبرایه شروع استرادیول برام د ...

ان شاءالله همه چی به خوبی طی میشه گلم😍😍😍

خدایابه امیدخودت🌺

مهمونای من رفتن

۲ساعتم تمیزکاری وجمع وجور کف پام داره سوزن سوزن میشه

کمرم انگارخوردشده

یک روزقبل حسابی برق انداختم

امروزازصبح چندمدل غذا

بعدشم دوسه ساعت تمیزکاری وجمع وجور

😥😥😥😥😥

خدایابه امیدخودت🌺
با غذاتون روغن زیتون بخورین یا ساشه منیزیوم بگیرین مصرف کنین تا یبوست نشین .تب اگه بازم دارین برین م ...

تب نیست حالت یه لحظه داغی و گرگرفتگیه  میاد میره

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
قربونت برم الا جان ،چقدر تو‌ مهربونی و چقدر من به دعا نیاز دارم  انشالله اینبار که انتقال مید ...

قربووونت برم عزیزم. ممنونم از دعای قشنگت😘😍 ان شالله همچنین❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱