2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها عدد بتا 9 بود پزشک آزمایشگاه گفت دو روز دیگه تکرار کن شاید اولاشه دیرتر  عددش بالا بره ا ...

عزیز دلم تورخدا از الان ناراحتی نکن 

انشالله شنبه آزمایش میدی جواب دوبرابر شده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آفرین باهمین روحیه برو جلو. از الان خودتو مامان بدون 

😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانوما من ۳بار تا به حال تخمک کشی شدم بار اول انتقالم منفی بار دوم تخمک کشی بدون جنین بار سوم ۵تا جنین و ۲تا انتقال فرش و منفی.

دیگه عهد کردم که به هیچ عنوان نرم.ولی باز میخام برم آزمایش هورمونی بدم اگر درست بود برم انتقال بدم.

بچه ها عدد بتا 9 بود پزشک آزمایشگاه گفت دو روز دیگه تکرار کن شاید اولاشه دیرتر  عددش بالا بره ا ...

عزیزم اصلا به خودت استرس وارد نکن انشاالله شنبه دوبرابر میشه 

خدایا شکرت

عزیزم تورا خدا ناراحت نباش میدونم خیلی خیلیییییییی سخته

انشاالله که بالا میره

رنج ازمایشگاه چنده ؟؟

خانوما من ۳بار تا به حال تخمک کشی شدم بار اول انتقالم منفی بار دوم تخمک کشی بدون جنین بار سوم ۵تا جن ...

برو ازمایش بده عزیزم قبل انتقالم لیزر و خراش و پی ار پی انمام بده بگو چسب جنینم برات بنویسن بزن همه این کارا رو بکن انشالله مثبت شی 

جنینات چندروزه بودن 

نیاز جان بانو تو تاپیک بید مجنون رو یادته چقدر بتاش کم بود؟

برای نهال جون توضیح بده استرسش کم بشه😃

حتی طفلکی قلب جنینش خیلی دیر دیده شد

الانم که کوچولوش ماشاالله بزرگ شده😍

پسر بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40