2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیاز جان بانو تو تاپیک بید مجنون رو یادته چقدر بتاش کم بود؟ برای نهال جون توضیح بده استرسش کم بشه😃 ...

اره خاهر اونم بتاش کم بود خدا بخاد هرچیزی ممکنه خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

امروز رفتم یک عالمه داروی گیاهی و شیمیایی برای شوهرم خریدم یک میلیون و صد شد عصر میرم برای خودم بخرم 

اگه کسی در حال تقویت خودش و شوهرش هست بیاد با هم باشیم

بچه ها فکر کنم ناراحتی زده به جسمم پلکم می پره 

سر درد دارم کابوس میبینم خوابم راحت نیست 

امروز رفتم یک عالمه داروی گیاهی و شیمیایی برای شوهرم خریدم یک میلیون و صد شد عصر میرم برای خودم بخرم ...

من ولی خب دارو تقویتی دکتر کوالی فول و اینوزیتول و کیوتن میده روزانه نیم ساعت پیاده روی میکنم گیاهی هم گل سنجد میخورم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره خاهر اونم بتاش کم بود خدا بخاد هرچیزی ممکنه خاهر

😘😘😘

انشالله که توام معجزه ی خدارو ببینی. عزیز دلم ♥️

منو خیلی یاد دوستم میندازی 

اونم دزفول میشینه.

انشالله هرجا هستی خوش خرم باشی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها عدد بتا 9 بود پزشک آزمایشگاه گفت دو روز دیگه تکرار کن شاید اولاشه دیرتر  عددش بالا بره ا ...

نهال جونم از عمق وجودم دعا می کنم پس فردا خوش خبر باشی عزیزم❤️ تو رو خدا خودتو نباز . دلم روشنه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات شم عزیزم ممنون انشاءالله خوش خبری شما.  من 10 اردیبهشت انتقال داشتم دیروز تکرار بتا داشتم ...

ای جانم، مبارکت باشه عزیزدلم❣️

ان شاءالله این دوران بهترین لحظات عمرت باشه🤲🏻

بها. جون رفتی دکتر بهت این تاریخ و گفتن برای سونو قلب؟

آخه ب من گفتن 4 خرداد بیام

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
امروز رفتم یک عالمه داروی گیاهی و شیمیایی برای شوهرم خریدم یک میلیون و صد شد عصر میرم برای خودم بخرم ...

استرست خیلی بالاس 

و مهم ترین فاکتور همین نداشتن استرسه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😘😘😘 انشالله که توام معجزه ی خدارو ببینی. عزیز دلم ♥️ منو خیلی یاد دوستم میندازی  او ...

همچنین خاهرم !فدایه تو عزیزم انشالا که امسال دله هممون شاد شه