2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
عه من نمی دونستم پزشک عمومی هم بنویسه قبول می کنن چ خوب ک گفتی بهمون🌹

برا من نوشتن که

توی سیستمشون همچین گزینه ای باز میشه که میتونن،اگر بعضیا نتونن شاید همچین گزینه ای ندارن تو سیستمشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم گلم. تو پریودی که نباید برم درسته. ب نظرت همین ماه برم یا بمونه بعدا. منظورم اینه ک بین اون و ...

عزیزم تو پریودی اصلا طبق گفته دکتر دیشب و گفته سحرجون و poweroflove

ولی چون هفته سه بار بهتره بری بد نیس ماه قبلی که میخوای پریود بشی و بری تو سیکل شروع کنی فیزیوتراپی رو

فوقش ۷ جلسه قبل پریود برو ۳یا۴جلسه هم بعد از پریودت تا روز انتقال

@یامنان     عزیزم امشب نماز استغاثه به امام زمان را به نیت حاجت شما و فرزند دار شدن همه ...

ممنون مهتاب جون❤️انشاءالله که حاجت رواشی 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستان جنین ۴ روزه رو بی بیچک کی نشون میده؟

ببین عزیزم من دیدم روز ۴هم نشون داده گاهی روز ۱۲واحد معمولا کسی بی بی میزنه که روحیشو نبازه!روزه چندی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ببین عزیزم من دیدم روز ۴هم نشون داده گاهی روز ۱۲واحد معمولا کسی بی بی میزنه که روحیشو نبازه!روزه چند ...

روز ۸ امروز زدم منفی شد کاش نمیزدم تپش قلب گرفتم از ۶ صبح دارم گریه میکنم 

روز ۸ امروز زدم منفی شد کاش نمیزدم تپش قلب گرفتم از ۶ صبح دارم گریه میکنم 

حق داری واقعا آدم اذیت میشه منم انتقال قبلی زدم!انتقال چندمته؟زود زدی عزیزم.  !تا حالا بارداری طبیعی داشتی؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انتقال سوم ی دختر ۱۱ساله دارم

منفی شدن انتقالات؟دخترت طبیعی شد؟خداحفظش کنه برات عزیزم!توفک نباش من دیدم حتی روز ۱۴هم منفی شده ولی مثبت بوده

سلام به همگی

امیدوارم اونی که امروز آزمایش داده مثبت باشه اونی که امروز انتقال داده بگیره و همه ی اونایی که تلاش میکنن به ثمر بشینه

منم دختر ۱۱ساله دارم ۷ساله که نازایی ثانویه دارم ۳بارiui کردم و ۲ بارivf سال ۹۸ اما خدا نخواست اینارو گفتم که اگه روزی صاحب فرزند شدین اگه دلتون بازم بچه میخواد اصلا جلوگیری نکنین مثلا بگین چندسال دیگه چون بدن هرسال ی مدلی میشه دیگه معلوم نیست چی پیش میاد

الان من ذخیره تخمدانم ۳دهم شده پارسال آز داده بودم

دیگه کار خاصی نمیکنم چون خیلی دوندگی کردم و نشد

اما هرازگاهی میام اینجا پیامای شمارو میخونم و از ته دل براتون دعا میکنم ببخشید خیلی حرف زدم روزگارتون خوش🦋

خدایا سپاسگزارم🌺❤