2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
سلام به همگی امیدوارم اونی که امروز آزمایش داده مثبت باشه اونی که امروز انتقال داده بگیره و همه ی ا ...

عزیزم یعنی دوتا ای وی اف منفی شد؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی امیدوارم اونی که امروز آزمایش داده مثبت باشه اونی که امروز انتقال داده بگیره و همه ی ا ...

واقعا خیلی عجیبه کسی که باردار شده منفی بشه !من همیشه فک میکنم چون یکبار منفی شدم دیگه باردار نمیشم ولی میبینم خیلیا بچه دارن و منفی میشن !انشالا که خدا بزودی معجزشو نشونت بده!دوسته من با ذخیره ۲صدم باردار شد هیچوقت ناامید نشو

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من میخوام فریز انتقال بدم  چرا بعد پانکچر شیاف  پروژسترون داده استفاده کنم؟ به همه میدن؟

ب منم دادن، چون هایپر شده بودم فک کنم شما هم شدین

برای این بود ک چند روز بعد از قطع کردنش پریود بشیم و داروهای هورمونی زودتر از تنمون خارج بشه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
حتما اینبار این کار رو میکنم دیروز همش گوشی دستم بود درحال سرچ برای فیزیوتراپی رحم و اینا😅

بهترینها در مسیرت ان شاءالله ❣️🤲🏻

برای گرم کردن و تقویت رحم

شما خودتون نتیجه دیدین؟من با ای یو ای باردار شدم ولی خارج رحمی بود،سه ماه باید صبر کنم و میرم تو سیکل ای وی اف،تبلیغ این فیزیوتراپی رو گذرا دیدم ولی اهمیت ندادم تا اینکه از شما شنیدم دوباره

انتقال سوم ی دختر ۱۱ساله دارم

هانی جونم این خانمی که بتاش کمه ولی رشدش دو برابر شده بهم گفت روز ۱۴ بیبی چک منفی بوده ولی آزمایش مثبت

نگران رشد بتا بود که دخترای تاپیک بهش گفتن مهم دو برابر شدنشع

به خودت استرس نده انشالله مثبتی فقط نشون نداده

خدا دختر قشنگت رو برات حفظ کنه فداتشم ❤️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا حفظش کنه برات عزیز دلم😍

انشالله دوباره طبیعی باردار بشی و قافلگیر...

ممنون که میای بهمون سر میزنی قشنگم🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وای دخترا من نمی‌دونستم تزریق به رحم هم امروز انجام میشه🥺

Prp

شلواری که پوشیدم بَگه به شدت به واژنم فشار میاره 

حالا چه غلطی کنم

زیر دلمم درد می‌کنه!!!

درد داره ؟؟؟

یکی باهام حرف بزنه وگرنه دق میکنم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما خودتون نتیجه دیدین؟من با ای یو ای باردار شدم ولی خارج رحمی بود،سه ماه باید صبر کنم و میرم تو سیک ...

من تازه بتام مثبت شده

وای دخترا من نمی‌دونستم تزریق به رحم هم امروز انجام میشه🥺 Prp شلواری که پوشیدم بَگه به شدت به واژ ...

نگران نباش چاره ای نیست باید ی فکری بکنی برای برگشتت

با چی می خوای برگردی خونه؟

ب نظرم اسنپ بگیر، توی ماشین کمر شلوارتو باز کن ک بهت فشار نیاد

نگران نباش چاره ای نیست باید ی فکری بکنی برای برگشتت با چی می خوای برگردی خونه؟ ب نظرم اسنپ بگیر، ...

وای خدا یعنی فشار زیاده!!!

خب کاش اینارو دکتر می‌گفت آدم چه میدونه

با مترو بر میگردیم😑

دو ساعتی تو مسیریم

چه اشتباهی کردم🥺 ، تاحالا ام این شلوار رو نپوشیده بودم نمیدونستم انقد فشار وارد می‌کنه

الان حاضرم یه شلوار گل گلی راحتی بگیرم با اون برگردم😂 

همین الانشم واژنم دو پله شده🙈

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لتروزول و هاش ام جی و استرادیول فقط فیزیوتراپی رحم انجام دادم نه عزیزم نداشتم یک جنین سه روزه و د ...

ببخشید شما انتقالتون فریز بوده یا فرش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود