2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آلا جان بنظرم شما این دفعه باید ای وی ای جی بگیری 

واقعا؟ آخه من تو ازمایش ایمنی فقط آپکا برام پایین بود تو سی دی مارکر ها مشکلی نداشتم بازم نیاز هس به سرم؟ باز هر وقت رفتم ب دکتر پیشنهاد میدم.

میدونی فک می کنم دکتر میخواد خفه ام کنه دیگه بس ک هر بار این اصطلاحات و اسمای قلمبه سلمبه رو میبرم و تو کارش دخالت می کنم😂😂 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واقعا؟ آخه من تو ازمایش ایمنی فقط آپکا برام پایین بود تو سی دی مارکر ها مشکلی نداشتم بازم نیاز هس به ...

اخه منم همه ازمایشاتم نرمال بود حتی آپکا ولی دکتر زرنانی گفت شاید ایمنی پنهان داری اخه منم یه بار سابقه افت بتا داشتم

سلام عزیزم بیمه تامین اجتماعی داشته باشی کافیه میشه ۸۰۰ هزارتومن قیمتش

پری من امروز دکتر رفتم گفت النوا بهت جواب نمیده ،گونال و‌پیورگان‌ بهتره چون ذخیره ات کمه النوا برات خوب نیست 

النوا برا ذخیره کم خوب نیست ؟ اینو قبلاً هم یه جایی دیده بودم یکی گفته بود اما نمی‌دونم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ان شاالله. فک کنم اول باید برم پیش یه فیزیوتراپ بگم بنویسه یا خود دکترم مینویسه؟ قبلا بچه ها روندو گ ...

عزیزم من رفتم دکتر عمومی برام تقویتی هامو بنویسه گفتم برام نوشت فیزیوتراپی کف لگن،بعد میری فیزیوتراپی میگی فیزیوتراپی رحم میخوام اگر بیمه تکمیلیم باشی چون تو سیستم زده کف لگن،انشااله هزینشو بده

به دکتر خودتم بگی مینویسه اگر زیر بار نرفت برو دکتر عمومی بنویسه

پری من امروز دکتر رفتم گفت النوا بهت جواب نمیده ،گونال و‌پیورگان‌ بهتره چون ذخیره ات کمه النوا برات ...

برعکس تو مام میگن برای ذخیره کم خوبه به منم به زور خودم دادن گفتن ذخیره کم نیست که بدیم نمی‌دونم به حرف دکترت گوش کن النوا چون داروی قوی هست به ذخیره بالا نمیدن که هایپر نشه چون تو روز اول دز یک هفته رو تزریق میکنی بعد مثلا کسی که ذخیره ش پایین چه اتفاقی میفته برای بدنش؟تازه من وویس دکتر لاهوتی هم دارم که تو کانالش گفت کسایی که ذخیره کم هستن و به داروهای دیگه جواب نداده بدن شون ما النوا رو پیشنهاد میدیم بهش .داروهایی هم که به شما دادن عالی هس انشاالله نتیجه بگیری 

نکته دیگه پیورگان و گونال خیلی گرون پات در میاد اندازه پول یه پانکچر😂ولی النوا اگه شانست بزنه پیدا کنی رفته زیر بیمه شده ۸۰۰ در اصل ۸میلیونه

در کنار النوا باید یه آمپول دیگه هم داشتی باشی خب النوا و گونال بزن یا اگه به پیورگان مطمئن تری النوا و پیورگان بزن من فکر می‌کنم گونال و پیورگان باهم زیاد برات در بیاد🤷🏻‍♀️

برعکس تو مام میگن برای ذخیره کم خوبه به منم به زور خودم دادن گفتن ذخیره کم نیست که بدیم نمی‌دونم به ...

هنوز نداده ،من‌نگرفتم فعلا ویتامین اینتچا نوشت گفت بعد دو ماه بیا 

من بهش النوا رو گفتم اینجوری گفت که گونال و پیورگان برات بهتره النوا به ذخیره پایین نمیدیم 

من فعلا تصمیم نگرفتم نمی‌دونم چیکار کنم 

ولی اینکم هست که دوز بالای دارو به ذخیره کم جواب نمیده ،من بار اول پانکچر شدم دوز داروهام خیلی بالا بود بدنم‌ جواب نداد سری بعدش دوز دارو‌رو‌خیلی کم‌داد بهتر بود برام 

نمی‌دونم نظر دکترا خیلی باهم فرق می‌کنه 

مگه جنین فریز نداشتی چرا انتقال نمیدی؟

من جنین فقط یک وزنه دارم 

دکتر گفت باید نیست و بشی رحمت تمیز بشه بهتره اول پانکچر بشی 

من رو اینکه یه چیزایی رو خودم به دکتر پافشاری کنم خیلی اعتقاد دارم چیزی که به دلم بیفته دوست دارم انجامش بدم النوا دکتر بهم گفت ذخیره ت بالاست نمیدم بدنت اذیت میشه بهش گفتم خودم می‌خوام آنقدر گفتم که ماما وقتی میرفتم سونو می‌گفت خانم دکتر بیا که امروز نوبت همون خانم النوایی هست به این اسم شوخی می‌کردند باهام اگه خدایی نکرده زبونم لال نتیجه هم نگیرم و قرار بر این باشه که پانکچری انجام بدم اول از همه میگم مرکز مام خیلی خوبه دوم اینکه روی بدن من که انواع و اقسام دارو امتحان شده النوا خیلی خوب بود چون من هیچوقت تو یه سیکل ۷تا جنین نداشتم و هیچوقت هم کرید آ جنین نداشتم ولی با النوا شد حتی بعد از النوا داروهام سیکل بعد عوض کردن که مجدد پانکچر کنم بازم خوب جواب نداد یعنی انگار چاره بدنم همون النواست من تجویز نمیکنم که اگه نشد تو دلت بگی من اصرار کردم اما پیشنهادش می‌کنم واقعا چون خودم اندازه دو سه تا سیکل جنین داشتم باهاش 

بچه ها من تو تخمدان راستم یه کیست کوچیک دارم اون روز رفتم‌ دکتر گفت چیزی نیست خود به خود از بین میره 

امروز رفتم یه دکتر دیگه برای دو ماه دارو داد برای کیست 

به نظرتون من الان اون دارو رو بگیرم بخورم‌ یا نه ؟